Γυναικεία Βραχιόλια Ποδιού

Φίλτρα

Προβολή 1–12 από 40 προϊόντα

Φύλο

Βασική Τεχνική

Χρώμα

Ημ/μοι Λίθοι

Μέγεθος Αστραγάλου

1-12 of 40 products

  • Βραχιόλι ποδιού λευκού χρώματος, δύο σειρών πλεγμένο με τεχνική macrame με χάντρες από ορθογώνιο ίασπις και σφαιρικό λαμπραδορίτη που πλαισιώνονται από ασημένιες μικρές χάντρες. Κλείνει με κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που εφαρμόζει σε πλεκτή θηλιά.
    Βραχιόλι ποδιού λευκού χρώματος, δύο σειρών πλεγμένο με τεχνική macrame με χάντρες από ορθογώνιο ίασπις και σφαιρικό λαμπραδορίτη που πλαισιώνονται από ασημένιες μικρές χάντρες. Κλείνει με κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που εφαρμόζει σε πλεκτή θηλιά.
    35,00 

    Βραχιόλι ποδιού άσπρο με χάντρες

    Βραχιόλι ποδιού λευκού χρώματος, δύο σειρών πλεγμένο με τεχνική macrame με χάντρες από ορθογώνιο ίασπις και σφαιρικό λαμπραδορίτη που πλαισιώνονται από ασημένιες μικρές χάντρες. Κλείνει με κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που εφαρμόζει σε πλεκτή θηλιά. Το κόσμημα είναι κατάλληλο για περίμετρο ως 28εκ. μέγιστο.  Μετρήστε περιμετρικά κάτω από τον αστράγαλό σας . Αν έχετε απορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε.
    35,00 
    35,00 
  • Βραχιόλι ποδιού κόκκινης απόχρωσης, πλεγμένο σε τετράκλωνη πλεξίδα με συμπιεσμένες ασημένιες χάντρες 925. Κλείνει με κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που εφαρμόζει σε πλεκτή θηλιά.
    Βραχιόλι ποδιού κόκκινης απόχρωσης, πλεγμένο σε τετράκλωνη πλεξίδα με συμπιεσμένες ασημένιες χάντρες 925. Κλείνει με κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που εφαρμόζει σε πλεκτή θηλιά.
    25,00 
    • Εκκαθάριση

    Βραχιόλι ποδιού σε κόκκινη απόχρωση

    Βραχιόλι ποδιού κόκκινης απόχρωσης, πλεγμένο σε τετράκλωνη πλεξίδα με συμπιεσμένες ασημένιες χάντρες 925. Κλείνει με κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που εφαρμόζει σε πλεκτή θηλιά.  Κατάλληλο για όλες τις εποχές του χρόνου. Θα δημιουργηθεί για εσάς κατόπιν παραγγελίας σε μέγεθος της επιλογής σας.  Μετρήστε περιμετρικά στο σημείο που επιθυμείτε να το φοράτε. Σε περίπτωση που επιθυμείτε αυτό το σχέδιο σε άλλο χρώμα, γράψτε το στις σημειώσεις της παραγγελίας σας .  Αν έχετε απορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε.
    25,00 
    25,00 
    • Εκκαθάριση
  • Βραχιόλι ποδιού μοβ απόχρωσης, πλεγμένο σε τετράκλωνη πλεξίδα με συμπιεσμένες ασημένιες χάντρες 925. Κλείνει με κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που εφαρμόζει σε πλεκτή θηλιά. Κατάλληλο για όλες τις εποχές του χρόνου.
    Βραχιόλι ποδιού μοβ απόχρωσης, πλεγμένο σε τετράκλωνη πλεξίδα με συμπιεσμένες ασημένιες χάντρες 925. Κλείνει με κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που εφαρμόζει σε πλεκτή θηλιά. Κατάλληλο για όλες τις εποχές του χρόνου.
    25,00 
    • Εκκαθάριση

    Βραχιόλι ποδιού σε μοβ απόχρωση

    Βραχιόλι ποδιού μοβ απόχρωσης, πλεγμένο σε τετράκλωνη πλεξίδα με συμπιεσμένες ασημένιες χάντρες 925. Κλείνει με κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που εφαρμόζει σε πλεκτή θηλιά.  Κατάλληλο για όλες τις εποχές του χρόνου. Θα δημιουργηθεί για εσάς κατόπιν παραγγελίας σε μέγεθος της επιλογής σας.  Μετρήστε περιμετρικά στο σημείο που επιθυμείτε να το φοράτε. Σε περίπτωση που επιθυμείτε αυτό το σχέδιο σε άλλο χρώμα, γράψτε το στις σημειώσεις της παραγγελίας σας .  Αν έχετε απορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε.
    25,00 
    25,00 
    • Εκκαθάριση
  • Βραχιόλι ποδιού χακί απόχρωσης, πλεγμένο σε τετράκλωνη πλεξίδα με συμπιεσμένες ασημένιες χάντρες 925. Κλείνει με κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που εφαρμόζει σε πλεκτή θηλιά.  Κατάλληλο για όλες τις εποχές του χρόνου.
    Βραχιόλι ποδιού χακί απόχρωσης, πλεγμένο σε τετράκλωνη πλεξίδα με συμπιεσμένες ασημένιες χάντρες 925. Κλείνει με κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που εφαρμόζει σε πλεκτή θηλιά.  Κατάλληλο για όλες τις εποχές του χρόνου.
    25,00 
    • Εκκαθάριση

    Βραχιόλι ποδιού σε χακί απόχρωση

    Βραχιόλι ποδιού χακί απόχρωσης, πλεγμένο σε τετράκλωνη πλεξίδα με συμπιεσμένες ασημένιες χάντρες 925. Κλείνει με κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που εφαρμόζει σε πλεκτή θηλιά.  Κατάλληλο για όλες τις εποχές του χρόνου. Θα δημιουργηθεί για εσάς κατόπιν παραγγελίας σε μέγεθος της επιλογής σας.  Μετρήστε περιμετρικά στο σημείο που επιθυμείτε να το φοράτε. Σε περίπτωση που επιθυμείτε αυτό το σχέδιο σε άλλο χρώμα, γράψτε το στις σημειώσεις της παραγγελίας σας .  Αν έχετε απορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε.
    25,00 
    25,00 
    • Εκκαθάριση
  • Βραχιόλι ποδιού λαδί απόχρωσης, πλεγμένο σε τετράκλωνη πλεξίδα με συμπιεσμένες ασημένιες χάντρες 925. Κλείνει με κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που εφαρμόζει σε πλεκτή θηλιά.  Κατάλληλο για όλες τις εποχές του χρόνου.
    Βραχιόλι ποδιού λαδί απόχρωσης, πλεγμένο σε τετράκλωνη πλεξίδα με συμπιεσμένες ασημένιες χάντρες 925. Κλείνει με κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που εφαρμόζει σε πλεκτή θηλιά.  Κατάλληλο για όλες τις εποχές του χρόνου.
    28,00 
    • Εκκαθάριση

    Βραχιόλι ποδιού σε λαδί απόχρωση

    Βραχιόλι ποδιού λαδί απόχρωσης, πλεγμένο σε τετράκλωνη πλεξίδα με συμπιεσμένες ασημένιες χάντρες 925. Κλείνει με κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που εφαρμόζει σε πλεκτή θηλιά.  Κατάλληλο για όλες τις εποχές του χρόνου. Θα δημιουργηθεί για εσάς κατόπιν παραγγελίας σε μέγεθος της επιλογής σας.  Μετρήστε περιμετρικά στο σημείο που επιθυμείτε να το φοράτε. Σε περίπτωση που επιθυμείτε αυτό το σχέδιο σε άλλο χρώμα, γράψτε το στις σημειώσεις της παραγγελίας σας .  Αν έχετε απορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε.
    28,00 
    28,00 
    • Εκκαθάριση
  • Βραχιόλι ποδιού εκρού απόχρωσης, διπλό πλεγμένο σε τετράκλωνη πλεξίδα με συμπιεσμένες ασημένιες χάντρες 925. Κλείνει με κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που εφαρμόζει σε πλεκτή θηλιά. Κατάλληλο για όλες τις εποχές του χρόνου.
    Βραχιόλι ποδιού εκρού απόχρωσης, διπλό πλεγμένο σε τετράκλωνη πλεξίδα με συμπιεσμένες ασημένιες χάντρες 925. Κλείνει με κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που εφαρμόζει σε πλεκτή θηλιά. Κατάλληλο για όλες τις εποχές του χρόνου.
    35,00 
    • Εκκαθάριση

    Βραχιόλι ποδιού εκρού διπλό

    Βραχιόλι ποδιού εκρού απόχρωσης, διπλό πλεγμένο σε τετράκλωνη πλεξίδα με συμπιεσμένες ασημένιες χάντρες 925. Κλείνει με κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που εφαρμόζει σε πλεκτή θηλιά.  Κατάλληλο για όλες τις εποχές του χρόνου. Θα δημιουργηθεί για εσάς κατόπιν παραγγελίας σε μέγεθος της επιλογής σας.  Μετρήστε περιμετρικά στο σημείο που επιθυμείτε να το φοράτε. Σε περίπτωση που επιθυμείτε αυτό το σχέδιο σε άλλο χρώμα, γράψτε το στις σημειώσεις της παραγγελίας σας .  Αν έχετε απορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε.
    35,00 
    35,00 
    • Εκκαθάριση
  • Βραχιόλι ποδιού μαύρου χρώματος, διπλό πλεγμένο σε τετράκλωνη πλεξίδα με συμπιεσμένες ασημένιες χάντρες 925. Κλείνει με κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που εφαρμόζει σε πλεκτή θηλιά. Κατάλληλο για όλες τις εποχές του χρόνου
    Βραχιόλι ποδιού μαύρου χρώματος, διπλό πλεγμένο σε τετράκλωνη πλεξίδα με συμπιεσμένες ασημένιες χάντρες 925. Κλείνει με κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που εφαρμόζει σε πλεκτή θηλιά. Κατάλληλο για όλες τις εποχές του χρόνου
    36,00 
    • Εκκαθάριση

    Βραχιόλι ποδιού διπλό πλεξίδα

    Βραχιόλι ποδιού μαύρου χρώματος, διπλό πλεγμένο σε τετράκλωνη πλεξίδα με συμπιεσμένες ασημένιες χάντρες 925. Κλείνει με κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που εφαρμόζει σε πλεκτή θηλιά.  Κατάλληλο για όλες τις εποχές του χρόνου. Θα δημιουργηθεί για εσάς κατόπιν παραγγελίας σε μέγεθος της επιλογής σας.  Μετρήστε περιμετρικά στο σημείο που επιθυμείτε να το φοράτε. Σε περίπτωση που επιθυμείτε αυτό το σχέδιο σε άλλο χρώμα, γράψτε το στις σημειώσεις της παραγγελίας σας .  Αν έχετε απορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε.
    36,00 
    36,00 
    • Εκκαθάριση
  • Βραχιόλι ποδιού βιολετί απόχρωσης, διπλό πλεγμένο σε τετράκλωνη πλεξίδα με συμπιεσμένες ασημένιες χάντρες 925. Κλείνει με κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που εφαρμόζει σε πλεκτή θηλιά. Κατάλληλο για όλες τις εποχές του χρόνου. Θα δημιουργηθεί για εσάς κατόπιν παραγγελίας σε μέγεθος της επιλογής σας. Μετρήστε περιμετρικά στο σημείο που επιθυμείτε να το φοράτε . Αν έχετε απορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε.
    Βραχιόλι ποδιού βιολετί απόχρωσης, διπλό πλεγμένο σε τετράκλωνη πλεξίδα με συμπιεσμένες ασημένιες χάντρες 925. Κλείνει με κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που εφαρμόζει σε πλεκτή θηλιά. Κατάλληλο για όλες τις εποχές του χρόνου. Θα δημιουργηθεί για εσάς κατόπιν παραγγελίας σε μέγεθος της επιλογής σας. Μετρήστε περιμετρικά στο σημείο που επιθυμείτε να το φοράτε . Αν έχετε απορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε.
    48,00 
    • Εκκαθάριση

    Βραχιόλι ποδιού βιολετί διπλό με ασήμι

    Βραχιόλι ποδιού βιολετί απόχρωσης, διπλό πλεγμένο σε τετράκλωνη πλεξίδα με συμπιεσμένες ασημένιες χάντρες 925. Κλείνει με κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που εφαρμόζει σε πλεκτή θηλιά.  Κατάλληλο για όλες τις εποχές του χρόνου. Θα δημιουργηθεί για εσάς κατόπιν παραγγελίας σε μέγεθος της επιλογής σας.  Μετρήστε περιμετρικά στο σημείο που επιθυμείτε να το φοράτε .  Αν έχετε απορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε.
    48,00 
    48,00 
    • Εκκαθάριση
  • Βραχιόλι ποδιού λιλά απόχρωσης, διπλό πλεγμένο σε τετράκλωνη πλεξίδα με συμπιεσμένες ασημένιες χάντρες 925. Κλείνει με κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που εφαρμόζει σε πλεκτή θηλιά. Κατάλληλο για όλες τις εποχές του χρόνου. Θα δημιουργηθεί για εσάς κατόπιν παραγγελίας σε μέγεθος της επιλογής σας. Μετρήστε περιμετρικά στο σημείο που επιθυμείτε να το φοράτε . Αν έχετε απορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε.
    Βραχιόλι ποδιού λιλά απόχρωσης, διπλό πλεγμένο σε τετράκλωνη πλεξίδα με συμπιεσμένες ασημένιες χάντρες 925. Κλείνει με κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που εφαρμόζει σε πλεκτή θηλιά. Κατάλληλο για όλες τις εποχές του χρόνου. Θα δημιουργηθεί για εσάς κατόπιν παραγγελίας σε μέγεθος της επιλογής σας. Μετρήστε περιμετρικά στο σημείο που επιθυμείτε να το φοράτε . Αν έχετε απορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε.
    48,00 
    • Εκκαθάριση

    Βραχιόλι ποδιού λιλά διπλό με ασήμι

    Βραχιόλι ποδιού λιλά απόχρωσης, διπλό πλεγμένο σε τετράκλωνη πλεξίδα με συμπιεσμένες ασημένιες χάντρες 925. Κλείνει με κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που εφαρμόζει σε πλεκτή θηλιά.  Κατάλληλο για όλες τις εποχές του χρόνου. Θα δημιουργηθεί για εσάς κατόπιν παραγγελίας σε μέγεθος της επιλογής σας.  Μετρήστε περιμετρικά στο σημείο που επιθυμείτε να το φοράτε .  Αν έχετε απορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε.
    48,00 
    48,00 
    • Εκκαθάριση
  • Βραχιόλι ποδιού κόκκινης απόχρωσης, διπλό πλεγμένο σε τετράκλωνη πλεξίδα με συμπιεσμένες ασημένιες χάντρες 925. Κλείνει με κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που εφαρμόζει σε πλεκτή θηλιά. Κατάλληλο για όλες τις εποχές του χρόνου. Θα δημιουργηθεί για εσάς κατόπιν παραγγελίας σε μέγεθος της επιλογής σας. Μετρήστε περιμετρικά στο σημείο που επιθυμείτε να το φοράτε . Αν έχετε απορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε.
    Βραχιόλι ποδιού κόκκινης απόχρωσης, διπλό πλεγμένο σε τετράκλωνη πλεξίδα με συμπιεσμένες ασημένιες χάντρες 925. Κλείνει με κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που εφαρμόζει σε πλεκτή θηλιά. Κατάλληλο για όλες τις εποχές του χρόνου. Θα δημιουργηθεί για εσάς κατόπιν παραγγελίας σε μέγεθος της επιλογής σας. Μετρήστε περιμετρικά στο σημείο που επιθυμείτε να το φοράτε . Αν έχετε απορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε.
    48,00 
    • Εκκαθάριση

    Βραχιόλι ποδιού κόκκινο διπλό με ασήμι

    Βραχιόλι ποδιού κόκκινης απόχρωσης, διπλό πλεγμένο σε τετράκλωνη πλεξίδα με συμπιεσμένες ασημένιες χάντρες 925. Κλείνει με κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που εφαρμόζει σε πλεκτή θηλιά.  Κατάλληλο για όλες τις εποχές του χρόνου. Θα δημιουργηθεί για εσάς κατόπιν παραγγελίας σε μέγεθος της επιλογής σας.  Μετρήστε περιμετρικά στο σημείο που επιθυμείτε να το φοράτε .  Αν έχετε απορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε.
    48,00 
    48,00 
    • Εκκαθάριση
  • Βραχιόλι ποδιού κεραμιδί απόχρωσης, διπλό πλεγμένο σε τετράκλωνη πλεξίδα με συμπιεσμένες ασημένιες χάντρες 925. Κλείνει με κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που εφαρμόζει σε πλεκτή θηλιά. Κατάλληλο για όλες τις εποχές του χρόνου. Θα δημιουργηθεί για εσάς κατόπιν παραγγελίας σε μέγεθος της επιλογής σας. Μετρήστε περιμετρικά στο σημείο που επιθυμείτε να το φοράτε . Αν έχετε απορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε.
    Βραχιόλι ποδιού κεραμιδί απόχρωσης, διπλό πλεγμένο σε τετράκλωνη πλεξίδα με συμπιεσμένες ασημένιες χάντρες 925. Κλείνει με κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που εφαρμόζει σε πλεκτή θηλιά. Κατάλληλο για όλες τις εποχές του χρόνου. Θα δημιουργηθεί για εσάς κατόπιν παραγγελίας σε μέγεθος της επιλογής σας. Μετρήστε περιμετρικά στο σημείο που επιθυμείτε να το φοράτε . Αν έχετε απορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε.
    48,00 
    • Εκκαθάριση

    Βραχιόλι ποδιού κεραμιδί διπλό με ασήμι

    Βραχιόλι ποδιού κεραμιδί απόχρωσης, διπλό πλεγμένο σε τετράκλωνη πλεξίδα με συμπιεσμένες ασημένιες χάντρες 925. Κλείνει με κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που εφαρμόζει σε πλεκτή θηλιά.  Κατάλληλο για όλες τις εποχές του χρόνου. Θα δημιουργηθεί για εσάς κατόπιν παραγγελίας σε μέγεθος της επιλογής σας.  Μετρήστε περιμετρικά στο σημείο που επιθυμείτε να το φοράτε .  Αν έχετε απορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε.
    48,00 
    48,00 
    • Εκκαθάριση
  • Βραχιόλι ποδιού  γκρι απόχρωσης, διπλό πλεγμένο σε τετράκλωνη πλεξίδα με συμπιεσμένες ασημένιες χάντρες 925. Κλείνει με κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που εφαρμόζει σε πλεκτή θηλιά.  Κατάλληλο για όλες τις εποχές του χρόνου. Θα δημιουργηθεί για εσάς κατόπιν παραγγελίας σε μέγεθος της επιλογής σας.  Μετρήστε περιμετρικά στο σημείο που επιθυμείτε να το φοράτε .  Αν έχετε απορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε.
    Βραχιόλι ποδιού  γκρι απόχρωσης, διπλό πλεγμένο σε τετράκλωνη πλεξίδα με συμπιεσμένες ασημένιες χάντρες 925. Κλείνει με κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που εφαρμόζει σε πλεκτή θηλιά.  Κατάλληλο για όλες τις εποχές του χρόνου. Θα δημιουργηθεί για εσάς κατόπιν παραγγελίας σε μέγεθος της επιλογής σας.  Μετρήστε περιμετρικά στο σημείο που επιθυμείτε να το φοράτε .  Αν έχετε απορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε.
    48,00 
    • Εκκαθάριση

    Βραχιόλι ποδιού γκρι διπλό με ασήμι

    Βραχιόλι ποδιού γκρι απόχρωσης, διπλό πλεγμένο σε τετράκλωνη πλεξίδα με συμπιεσμένες ασημένιες χάντρες 925. Κλείνει με κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που εφαρμόζει σε πλεκτή θηλιά.  Κατάλληλο για όλες τις εποχές του χρόνου. Θα δημιουργηθεί για εσάς κατόπιν παραγγελίας σε μέγεθος της επιλογής σας.  Μετρήστε περιμετρικά στο σημείο που επιθυμείτε να το φοράτε .  Αν έχετε απορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε.
    48,00 
    48,00 
    • Εκκαθάριση