Κοσμήματα

Φίλτρα

Προβολή 1–12 από 265 προϊόντα

Προβολή 12/24/Όλα

Βασική Τεχνική

Μέγεθος Δαχτυλιδιού

Μέγεθος Καρπού

Μέγεθος Περιδέραιου

Χρώμα

Ημ/μοι Λίθοι

1-12 of 265 products

 • Γυναικείο βραχιόλι διακοσμημένο με ασημένιο στοιχείο πάνω στο οποίο βρίσκονται τοποθετημένες πέτρες από μαύρο και λευκό ζιργκόν. Κάθε μία πέτρα έχει καρφωθεί στο στοιχείο με την εξειδικευμένη τεχνική στήριξης pave. Η βάση του έχει δημιουργηθεί από χάντρες αιματίτη ταγιέ 3mm σε ανθρακί απόχρωση πλεγμένες με μαύρη κηροκλωστή. Σχέδιο από τη συλλογή "Ατέρμονα".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  65,00  Quickview

  Βραχιόλι με στοιχείο από ασήμι με μαύρα ζιργκόν και βάση από αιματίτη

  Γυναικείο βραχιόλι διακοσμημένο με ασημένιο στοιχείο πάνω στο οποίο βρίσκονται τοποθετημένα χειροποίητα ζιργκόν σε διχρωμία. Κάθε μία πέτρα έχει καρφωθεί στο στοιχείο με την εξειδικευμένη τεχνική στήριξης pave. Η βάση του έχει δημιουργηθεί από χάντρες αιματίτη ταγιέ 3mm σε ανθρακί απόχρωση πλεγμένες με μαύρη κηροκλωστή. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Ατέρμονα". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  65,00 
  65,00  Quickview
 • Γυναικείο βραχιόλι διακοσμημένο με ασημένιο στοιχείο πάνω στο οποίο βρίσκονται τοποθετημένα μαύρα και λευκά ζιργκόν. Κάθε μία πέτρα έχει καρφωθεί στο στοιχείο με την εξειδικευμένη τεχνική στήριξης pave. Η βάση του έχει δημιουργηθεί από χάντρες αιματίτη ταγιέ 3mm σε ανθρακί απόχρωση δεμένες με μαύρη κηροκλωστή. Σχέδιο από τη συλλογή "Ατέρμονα".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  65,00  Quickview

  Βραχιόλι με στοιχείο από ασήμι με ζιργκόν σε διχρωμία μαύρο & άκουα μαρίνα

  Γυναικείο βραχιόλι διακοσμημένο με ασημένιο στοιχείο πάνω στο οποίο βρίσκονται τοποθετημένα χειροποίητα ζιργκόν σε διχρωμία. Κάθε μία πέτρα έχει καρφωθεί στο στοιχείο με την εξειδικευμένη τεχνική στήριξης pave. Η βάση του έχει δημιουργηθεί από χάντρες αιματίτη ταγιέ 3mm σε ανθρακί απόχρωση δεμένες με μαύρη κηροκλωστή. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Ατέρμονα". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  65,00 
  65,00  Quickview
 • Γυναικείο βραχιόλι διακοσμημένο με στοιχείο από ασήμι πάνω στο οποίο βρίσκονται τοποθετημένα λευκά και μαύρα ζιργκόν. Κάθε μία πέτρα έχει καρφωθεί στο στοιχείο με την εξειδικευμένη τεχνική στήριξης pave. Η βάση του έχει δημιουργηθεί με τέσσερις σειρές από χάντρες αιματίτη ταγιέ 3mm σε ανθρακί απόχρωση δεμένες με γκρι κηροκλωστή. Σχέδιο από τη συλλογή "Ατέρμονα".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  75,00  Quickview

  Βραχιόλι με στοιχείο από ασήμι με ζιργκόν σε ανθρακί απόχρωση

  Γυναικείο βραχιόλι διακοσμημένο με στοιχείο από ασήμι πάνω στο οποίο βρίσκονται τοποθετημένα χειροποίητα ζιργκόν σε διχρωμία. Κάθε μία πέτρα έχει καρφωθεί στο στοιχείο με την εξειδικευμένη τεχνική στήριξης pave. Η βάση του έχει δημιουργηθεί με τέσσερις σειρές από χάντρες αιματίτη ταγιέ 3mm σε ανθρακί απόχρωση δεμένες με γκρι κηροκλωστή. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Ατέρμονα". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  75,00 
  75,00  Quickview
 • Γυναικείο βραχιόλι διακοσμημένο με στοιχείο από ασήμι πάνω στο οποίο βρίσκονται τοποθετημένα λευκά και μαύρα ζιργκόν. Κάθε μία πέτρα έχει καρφωθεί στο στοιχείο με την εξειδικευμένη τεχνική στήριξης pave. Η βάση του έχει δημιουργηθεί από χάντρες αιματίτη ταγιέ 3mm σε ανθρακί απόχρωση δεμένες με μαύρη κηροκλωστή. Σχέδιο από τη συλλογή "Ατέρμονα".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  65,00  Quickview

  Βραχιόλι με ασημένιο στοιχείο με ζιργκόν και αιματίτη ταγιέ

  Γυναικείο βραχιόλι διακοσμημένο με στοιχείο από ασήμι πάνω στο οποίο βρίσκονται τοποθετημένα χειροποίητα ζιργκόν σε διχρωμία. Κάθε μία πέτρα έχει καρφωθεί στο στοιχείο με την εξειδικευμένη τεχνική στήριξης pave. Η βάση του έχει δημιουργηθεί από χάντρες αιματίτη ταγιέ 3mm σε ανθρακί απόχρωση δεμένες με μαύρη κηροκλωστή. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Ατέρμονα". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  65,00 
  65,00  Quickview
 • Γυναικείο βραχιόλι διακοσμημένο με στοιχείο από ασήμι πάνω στο οποίο βρίσκονται τοποθετημένα μαύρα και λευκά ζιργκόν. Κάθε μία πέτρα έχει καρφωθεί στο στοιχείο με την εξειδικευμένη τεχνική στήριξης pave. Η βάση του έχει δημιουργηθεί από χάντρες αιματίτη ταγιέ 3mm σε ανθρακί απόχρωση δεμένες με μαύρη κηροκλωστή. Σχέδιο από τη συλλογή "Ατέρμονα".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  65,00  Quickview

  Βραχιόλι με ασημένιο στοιχείο με ζιργκόν σε διχρωμία

  Γυναικείο βραχιόλι διακοσμημένο με στοιχείο από ασήμι πάνω στο οποίο βρίσκονται τοποθετημένα χειροποίητα ζιργκόν σε διχρωμία. Κάθε μία πέτρα έχει καρφωθεί στο στοιχείο με την εξειδικευμένη τεχνική στήριξης pave. Η βάση του έχει δημιουργηθεί από χάντρες αιματίτη ταγιέ 3mm σε ανθρακί απόχρωση δεμένες με μαύρη κηροκλωστή. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Ατέρμονα". Διαθέτει κούμπωμα ρυθμιζόμενο από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  65,00 
  65,00  Quickview
 • Γυναικείο βραχιόλι macrame με χάντρες αιματίτη και αβεντουρίνης σε πλεκτή βάση από γκρι - καφέ νήμα δημιουργημένη από διάφορες πλέξεις. Σχέδιο από τη συλλογή "Απαύγασμα".
  Γυναικείο βραχιόλι macrame με χάντρες αιματίτη και αβεντουρίνης σε πλεκτή βάση από γκρι - καφέ νήμα δημιουργημένη από διάφορες πλέξεις. Δημιουργία από τη συλλογή "Απαύγασμα".
  140,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame με χάντρες αιματίτη και αβεντουρίνη σε γκρι-καφέ νήμα

  Γυναικείο βραχιόλι macrame με χάντρες αιματίτη και αβεντουρίνη σε πλεκτή βάση από γκρι - καφέ νήμα δημιουργημένη από διάφορες πλέξεις. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Απαύγασμα". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  140,00 
  140,00  Quickview
 • Γυναικείο βραχιόλι macrame με χάντρες τουρκουάζ και ίασπις. Πλεγμένο με καφέ νήμα σε διάφορες πλέξεις και ανταύγειες σε φούξια και χρυσαφί. Σχέδιο από τη συλλογή "Απαύγασμα".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  40,00  Quickview

  Βραχιόλι με χάντρες τουρκουάζ και ίασπις σε καφέ νήμα με ανταύγειες

  Γυναικείο βραχιόλι macrame με χάντρες τουρκουάζ και ίασπις. Πλεγμένο με καφέ νήμα σε διάφορες πλέξεις και ανταύγειες σε φούξια και χρυσαφί. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Απαύγασμα". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  40,00 
  40,00  Quickview
 • Γυναικείο βραχιόλι που συνδυάζει την αργυροχρυσοχοΐα με την τεχνική macrame. Ασημένιο στοιχείο διακοσμείται από νήματα σε διάφορα χρώματα και δένεται πάνω σε πλεκτή χακί βάση. Σχέδιο από τη συλλογή "Αναζητώντας τον μίτο της Αριάδνης".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  45,00  Quickview

  Βραχιόλι με ασήμι διακοσμημένο με νήματα σε πλεκτή χακί βάση

  Γυναικείο βραχιόλι που συνδυάζει την αργυροχρυσοχοΐα με την τεχνική macrame. Ασημένιο στοιχείο διακοσμείται από νήματα σε διάφορα χρώματα και δένεται πάνω σε πλεκτή χακί βάση. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Διελεύσεις". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  45,00 
  45,00  Quickview
 • Γυναικείο βραχιόλι macrame με ιριδίζοντα αιματίτη 3mm σε σχήμα κύβου. Πλεγμένο με νήματα σε διάφορες αποχρώσεις και διακοσμημένο με πολύχρωμες ανταύγειες. Σχέδιο από τη συλλογή "Απαύγασμα".
  Γυναικείο βραχιόλι macrame με ιριδίζοντα αιματίτη 3mm σε σχήμα κύβου. Πλεγμένο με νήματα σε διάφορες αποχρώσεις και διακοσμημένο με πολύχρωμες ανταύγειες. Από τη συλλογή "Απαύγασμα".
  40,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame με ιριδίζοντα αιματίτη και πολύχρωμες ανταύγειες

  Γυναικείο βραχιόλι macrame με ιριδίζοντα αιματίτη 3mm σε σχήμα κύβου. Πλεγμένο με νήματα σε διάφορες αποχρώσεις και διακοσμημένο με πολύχρωμες ανταύγειες. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Απαύγασμα". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  40,00 
  40,00  Quickview
 • Γυναικείο βραχιόλι που συνδυάζει την αργυροχρυσοχοΐα με το δέσιμο λίθων. Ασημένιο στοιχείο διακοσμημένο με νήμα σε κόκκινη απόχρωση πάνω σε βάση από αιματίτη σε παραλληλόγραμμο σχήμα. Ο αιματίτης βρίσκεται πλεγμένος σε κηροκλωστή γκρι χρώματος με την τεχνική macrame. Σχέδιο από τη συλλογή "Διελεύσεις".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  30,00  Quickview

  Βραχιόλι με ασημένιο στοιχείο και βάση από αιματίτη και γκρι νήμα

  Γυναικείο βραχιόλι που συνδυάζει την αργυροχρυσοχοΐα με το δέσιμο λίθων. Ασημένιο στοιχείο διακοσμημένο με νήμα σε κόκκινη απόχρωση πάνω σε βάση από αιματίτη σε παραλληλόγραμμο σχήμα. Ο αιματίτης βρίσκεται πλεγμένος σε κηροκλωστή γκρι χρώματος με την τεχνική macrame. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Διελεύσεις". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  30,00 
  30,00  Quickview
 • Γυναικείο βραχιόλι που συνδυάζει την αργυροχρυσοχοΐα με το δέσιμο λίθων. Ασημένιο στοιχείο διακοσμημένο με νήμα σε κόκκινη απόχρωση πάνω σε βάση από αιματίτη ταγιέ 3mm. Ο αιματίτης βρίσκεται πλεγμένος σε ζεύγη με κηροκλωστή γκρι χρώματος. Σχέδιο από τη συλλογή "Διελεύσεις".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  30,00  Quickview

  Βραχιόλι με ασημένιο στοιχείο διακοσμημένο με νήμα και αιματίτη ταγιέ

  Γυναικείο βραχιόλι που συνδυάζει την αργυροχρυσοχοΐα με το δέσιμο λίθων. Ασημένιο στοιχείο διακοσμημένο με νήμα σε κόκκινη απόχρωση πάνω σε βάση από αιματίτη ταγιέ 3mm. Ο αιματίτης βρίσκεται πλεγμένος σε ζεύγη με κηροκλωστή γκρι χρώματος. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Διελεύσεις". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  30,00 
  30,00  Quickview
 • Γυναικείο βραχιόλι που συνδυάζει το δέσιμο λίθων με την τεχνική macrame. Χάντρες τετράγωνου πλακέ αιματίτη 5mm και στοιχείο από ασήμι δένονται σε νήμα με κόκκινο χρώμα. Σχέδιο από τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  40,00  Quickview

  Βραχιόλι με χάντρες τετράγωνου πλακέ αιματίτη και ασήμενιο στοιχείο

  Γυναικείο βραχιόλι που συνδυάζει το δέσιμο λίθων με την τεχνική macrame. Χάντρες τετράγωνου πλακέ αιματίτη 5mm και στοιχείο από ασήμι δένονται σε νήμα με κόκκινο χρώμα. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Διελεύσεις". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  40,00 
  40,00  Quickview