Γυναικεία Κολιέ

Φίλτρα

Προβολή 1–12 από 60 προϊόντα

Προβολή 12/24/Όλα

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

1-12 of 60 products

 • 50,00  Quickview

  Ασημένιο μοτίφ από τη Συλλογή Έτερον Ήμισυ

  Ασημένιο μοτίφ με την απεικόνιση μιας γυναικείας φιγούρας ενσωματωμένης στο συμβολικό δέντρο της ζωής. Το θέμα του μοτίφ ολοκληρώνεται με την ύπαρξη μιας ανδρικής φιγούρας ενσωματωμένης στο δέντρο της ζωής, οι μεταξύ των δύο στοιχείων εγκοπές όταν ενωθούν γίνονται ένα. Το στοιχείο είναι σφυρηλατημένο στα πλαϊνά μέρη παρέχοντας στο αντικείμενο την αίσθηση της περγαμηνής, της γραφής του πεπρωμένου. Το κόσμημα είναι εξατομικευμένο και παραμετροποιήσιμο σε υλικό, μέγεθος, χρώμα, επιμετάλλωση. Στην φωτογραφία του κοσμήματος το βλέπετε στην φυσική εκδοχή του ασημιού με πλεκτή αλυσίδα με την τεχνική macrame σε γκρι χρώμα για την αντρική εκδοχή και σε κόκκινο για την γυναικεία Το μοτίφ ανήκει στην Συλλογή Έτερον Ήμισυ ή οποία είναι υπό ανάπτυξη. Ένα υπέροχο δώρο για ζευγάρια συμβίωσης, γάμου & πάθους.
  50,00 
  50,00  Quickview
 • Κολιέ με ασημένιο μοτίφ με νήματα και αλυσίδα από αιματίτη

  Γυναικείο κολιέ με ασημένιο μοτίφ 4cm διακοσμημένο με μαύρο νήμα και σφαιρικές χάντρες αιματίτη 3mm σε ανθρακί χρώμα κοπής ταγιέ . Η αλυσίδα είναι από δεμένες χάντρες αιματίτη 3mm σε ανθρακί χρώμα και παραλληλόγραμμο σχήμα. Σχεδιασμένο για τη συλλογή Διελεύσεις. Η περίμετρος της αλυσίδας είναι 1m.
  60,00 
 • Κολιέ με μοτίφ από ασήμι με νήματα και αλυσίδα από αιματίτη

  Γυναικείο κολιέ με ασημένιο μοτίφ 4cm διακοσμημένο με χακί νήμα και  χάντρες αιματίτη και ροζ χαλαζία. Η αλυσίδα είναι από δεμένες χάντρες αιματίτη 3mm σε ανθρακί χρώμα και παραλληλόγραμμο σχήμα. Σχεδιασμένο για τη συλλογή διελεύσεις. Η περίμετρος της αλυσίδας είναι 1m.
  60,00 
 • Κολιέ με μοτίφ από ασήμι με κίτρινο νήμα και αλυσίδα από αιματίτη

  Γυναικείο κολιέ με μοτίφ 4cm από ασήμι, διακοσμημένο με κίτρινο νήμα. Η αλυσίδα είναι κατασκευασμένη από δεμένες χάντρες αιματίτη 3mm σε ανθρακί χρώμα και παραλληλόγραμμο σχήμα. Σχεδιασμένο για τη συλλογή διελεύσεις. Το κολιέ έχει περίμετρο 1 m.
  55,00 
 • Κολιέ με μοτίφ από ασήμι με μοβ νήμα και δερμάτινο κορδόνι

  Γυναικείο κολιέ με μοτίφ 4cm από ασήμι διακοσμημένο με μοβ νήμα και χάντρες από αμέθυστο σε ακανόνιστο σχήμα. Το στοιχείο βρίσκεται περασμένο σε δερμάτινο κορδόνι λιλά απόχρωσης που διαθέτει ασημένια κουμπώματα με χαραγμένο το λογότυπο Miss Mad. Σχεδιασμένο για τη συλλογή Διελεύσεις. Έχει περίμετρο 120cm, ιδανικό μέγεθος που του επιτρέπει να αναδιπλωθεί στο λαιμό και να δώσει ένα διαφορετικό αποτέλεσμα.
  55,00 
 • Κολιέ με ασημένιο στοιχείο και ημιπολύτιμους λίθους

  Γυναικείο κολιέ διακοσμημένο με ασημένιο στοιχείο και χάντρες ημιπολύτιμων λίθων  χαλαζία, ίασπις και λάβα. Η αλυσίδα είναι κατασκευασμένη από χάντρες αιματίτη 3mm σε αποχρώσεις ουράνιου τόξου δεμένες σε κηροκλωστή. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με χαραγμένο το λογότυπο Miss Mad. Σχεδιασμένο για τη συλλογή Ταξίδι στο κέντρο της γης. Η περίμετρος της αλυσίδας είναι 55cm
  45,00 
 • Κολιέ με ασημένιο στοιχείο με ζιργκόν και αλυσίδα με αιματίτη ταγιέ

  Γυναικείο κολιέ διακοσμημένο με ασημένιο στοιχείο πάνω στο οποίο βρίσκονται μαύρο και λευκό ζιργκόν. Κάθε μία πέτρα έχει καρφωθεί στο στοιχείο με την εξειδικευμένη τεχνική στήριξης pave. Η αλυσίδα είναι κατασκευασμένη από χάντρες αιματίτη ταγιέ 3mm σε ασημί απόχρωση δεμένες με κηροκλωστή. Σχεδιασμένο για τη συλλογή Ατέρμονα. Η περίμετρος της αλυσίδας είναι 1m.
  80,00 
 • Κολιέ με ασημένιο στοιχείο με ζιργκόν σε διχρωμία

  Γυναικείο κολιέ διακοσμημένο με επιπλατινωμένο ασημένιο στοιχείο πάνω στο οποίο βρίσκονται πράσινα και λευκά ζιργκόν. Κάθε μία πέτρα έχει καρφωθεί στο στοιχείο με την εξειδικευμένη τεχνική στήριξης pave. Η αλυσίδα είναι κατασκευασμένη από χάντρες αιματίτη 3mm σε ανθρακί απόχρωση δεμένες με κηροκλωστή. Δύο χάντρες μαλαχίτη τοποθετημένες κάτω από το στοιχείο ολοκληρώνουν το σχέδιο. Από τη συλλογή Ατέρμονα. Η περίμετρος της αλυσίδας είναι 1m.
  80,00 
 • Κολιέ με ασημένιο στοιχείο με ζιργκόν σε τριχρωμία

  Γυναικείο κολιέ διακοσμημένο με ασημένιο στοιχείο που έχει δεχθεί μαύρη επιπλατίνωση. Πάνω στο στοιχείο βρίσκονται πράσινα, μπλε και λευκά ζιργκόν, τα οποία έχουν καρφωθεί με την εξειδικευμένη τεχνική στήριξης pave. Η αλυσίδα είναι κατασκευασμένη από παραλληλόγραμμες χάντρες αιματίτη 3mm σε ανθρακί απόχρωση δεμένες με κηροκλωστή. Μία πέτρα τουρμαλίνης τοποθετημένη κάτω από το στοιχείο ολοκληρώνει το σχέδιο. Από τη συλλογή Ατέρμονα. Η περίμετρος της αλυσίδας είναι 1m.
  80,00 
 • Κολιέ με ασημένιο στοιχείο με ζιργκόν σε γεωμετρική τριχρωμία

  Γυναικείο κολιέ διακοσμημένο με ασημένιο στοιχείο που έχει δεχθεί μαύρη επιπλατίνωση. Πάνω στο στοιχείο βρίσκονται μοβ και λευκά ζιργκόν, τα οποία έχουν καρφωθεί με την εξειδικευμένη τεχνική στήριξης pave. Η αλυσίδα είναι κατασκευασμένη από χάντρες αιματίτη 3mm σε αποχρώσεις του ουράνιου τόξου δεμένες με κηροκλωστή. Από τη συλλογή Ατέρμονα. Η περίμετρος της αλυσίδας είναι 1m.
  80,00 
 • Κολιέ με ασημένιο στοιχείο με ζιργκόν και αλυσίδα από αιματίτη

  Γυναικείο κολιέ διακοσμημένο με ασημένιο στοιχείο που έχει δεχθεί μαύρη επιπλατίνωση. Πάνω στο στοιχείο βρίσκονται ζιργκόν σε λευκό, ροζ και πράσινο χρώμα, τα οποία έχουν καρφωθεί με την εξειδικευμένη τεχνική στήριξης pave. Η αλυσίδα είναι κατασκευασμένη από χάντρες αιματίτη 3mm σε αποχρώσεις του ουράνιου τόξου δεμένες με κηροκλωστή. Από τη συλλογή Ατέρμονα. Η περίμετρος της αλυσίδας είναι 1m.
  80,00 
 • Κολιέ από αλυσίδα αιματίτη σε αποχρώσεις ουράνιου τόξου

  Γυναικείο κολιέ που συνδυάζει την τεχνική macrame με το δέσιμο λίθων. Η αλυσίδα είναι κατασκευασμένη από κυβικές χάντρες αιματίτη 3mm σε αποχρώσεις του ουράνιου τόξου δεμένες με κηροκλωστή. Από τη συλλογή Ταξίδι στο κέντρο της γης. Η περίμετρος της αλυσίδας είναι 120cm, ιδανικό μέγεθος που του επιτρέπει να αναδιπλωθεί στο λαιμό και να δώσει ένα διαφορετικό αποτέλεσμα.
  50,00