Ανδρικά Κολιέ

Φίλτρα

Προβολή 1–12 από 42 προϊόντα

Προβολή 12/24/Όλα

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

1-12 of 42 products

 • Κολιέ με ασημένιο μοτίφ και όνυχα

  Ανδρικό κολιέ που συνδυάζει την τεχνική macrame με το δέσιμο λίθων. Η αλυσίδα είναι κατασκευασμένη από σφαιρικές χάντρες όνυχα 4mm σε μαύρη-ματ απόχρωση δεμένες με μαύρη κηροκλωστή. Διακοσμείται με μοτίφ από ασήμι και διαθέτει ασημένιο στοιχείο με το λογότυπο της Miss Mad. Σχεδιασμένο για τη συλλογή Ταξίδι στο κέντρο της γης. Η περίμετρος της αλυσίδας είναι 62cm.
  60,00 
 • Κολιέ με ασημένιο μοτίφ και αιματίτη

  Ανδρικό κολιέ με δεμένες χάντρες αιματίτη 4mm σε σχήμα ακανόνιστου κύβου με ανθρακί απόχρωση. Η αλυσίδα είναι κατασκευασμένη από μαύρη κηροκλωστή. Διακοσμείται με μοτίφ από ασήμι και διαθέτει ασημένιο στοιχείο με το λογότυπο της Miss Mad. Σχεδιασμένο για τη συλλογή Ταξίδι στο κέντρο της γης. Η περίμετρος της αλυσίδας είναι 63cm.
  60,00 
 • Κολιέ με ασημένιο μοτίφ άγκυρα

  Ανδρικό κολιέ που συνδυάζει την τεχνική macrame με το δέσιμο λίθων. Η αλυσίδα είναι κατασκευασμένη χειροποίητα από σφαιρικές χάντρες lapis lazouli 4mm δεμένες με κηροκλωστή σε γκρι-μπλε απόχρωση. Διακοσμείται με μοτίφ από ασήμι σε σχήμα άγκυρας και διαθέτει ασημένιο στοιχείο με το λογότυπο της Miss Mad. Σχεδιασμένο για τη συλλογή Ταξίδι στο κέντρο της γης. Η περίμετρος της αλυσίδας είναι 78cm.
  70,00 
 • Κολιέ με δεμένες χάντρες αιματίτη 4mm και ασημένιο μασίφ σταυρό

  Ανδρικό κολιέ με δεμένες χάντρες αιματίτη 4mm σε σχήμα ακανόνιστου κύβου με ανθρακί απόχρωση. Η αλυσίδα είναι κατασκευασμένη από κηροκλωστή σε μαύρο χρώμα. Διακοσμείται με ασημένιο μασίφ σταυρό, ο οποίος έχει δεχθεί μαύρη επιπλατίνωση. Διαθέτει ασημένιο στοιχείο με το λογότυπο της Miss Mad. Σχεδιασμένο για τη συλλογή Ταξίδι στο κέντρο της γης. Η περίμετρος της αλυσίδας είναι 62cm.
  60,00 
 • Κολιέ με δεμένες χάντρες αιματίτη 4mm και μασίφ σταυρό από ασήμι

  Ανδρικό κολιέ που συνδυάζει την τεχνική macrame με το δέσιμο λίθων. Η αλυσίδα είναι κατασκευασμένη χειροποίητα από χάντρες αιματίτη 4mm σε σχήμα κύβου με ανθρακί απόχρωση και έχει πλεχτεί με μαύρη κηροκλωστή. Διακοσμείται με ασημένιο μασίφ σταυρό, ο οποίος έχει δεχθεί μαύρη επιπλατίνωση. Διαθέτει ασημένιο στοιχείο με το λογότυπο της Miss Mad. Σχεδιασμένο για τη συλλογή Συμβολισμοί. Η περίμετρος της αλυσίδας είναι 62cm.
  75,00 
 • Κολιέ με δεμένες χάντρες lapis lazouli 4mm και ασημένιο μοτίφ

  Ανδρικό κολιέ που συνδυάζει την τεχνική macrame με το δέσιμο λίθων. Η αλυσίδα είναι κατασκευασμένη χειροποίητα από δεμένες χάντρες lapis lazouli σε σφαιρικό σχήμα 4mm και έχει πλεχτεί με γκρι-μπλε κηροκλωστή. Διακοσμείται με ασημένιο μοτίφ και διαθέτει ασημένιο στοιχείο με το λογότυπο της Miss Mad. Σχεδιασμένο για τη συλλογή Ανύψωση. Η περίμετρος της αλυσίδας είναι 86cm.
  70,00 
 • Κολιέ με δεμένες χάντρες σε κυλινδρικό σχήμα 4mm και ασημένιο μοτίφ

  Ανδρικό κολιέ που συνδυάζει την τεχνική macrame με το δέσιμο λίθων. Η αλυσίδα είναι κατασκευασμένη χειροποίητα από δεμένες χάντρες κόκκινος ίασπις 4mm σε κυλινδρικό σχήμα και έχει πλεχτεί με βυσσινί κηροκλωστή. Διακοσμείται με ασημένιο μοτίφ και διαθέτει ασημένιο στοιχείο με το λογότυπο της Miss Mad. Σχεδιασμένο για τη συλλογή Ανύψωση. Η περίμετρος της αλυσίδας είναι 82cm.
  60,00 
 • Κολιέ με δεμένες χάντρες σε σχήμα κύβου 4mm και ασημένιο μοτίφ

  Ανδρικό κολιέ που συνδυάζει την τεχνική macrame με το δέσιμο λίθων. Η αλυσίδα είναι κατασκευασμένη χειροποίητα από δεμένες χάντρες αιματίτη 4mm με ανθρακί απόχρωση σε σχήμα κύβου. Έχει πλεχτεί με μαύρη κηροκλωστή. Διακοσμείται με ασημένιο μοτίφ και διαθέτει ασημένιο στοιχείο με το λογότυπο της Miss Mad. Σχεδιασμένο για τη συλλογή Ανύψωση. Η περίμετρος της αλυσίδας είναι 78cm.
  60,00 
 • Κολιέ με δεμένες χάντρες σε σχήμα κύβου 4mm και ασημένιο μοτίφ

  Ανδρικό κολιέ που συνδυάζει την τεχνική macrame με το δέσιμο λίθων. Η αλυσίδα είναι κατασκευασμένη χειροποίητα από δεμένες χάντρες αιματίτη 4mm με ανθρακί απόχρωση σε σχήμα κύβου. Έχει πλεχτεί με κηροκλωστή σε λαδί χρώμα. Διακοσμείται με ασημένιο μοτίφ και διαθέτει ασημένιο στοιχείο με το λογότυπο της Miss Mad. Σχεδιασμένο για τη συλλογή Ανύψωση. Η περίμετρος της αλυσίδας είναι 70cm.
  60,00 
 • Κολιέ με δεμένες χάντρες σε σχήμα κύβου 4mm και ασημένιο μοτίφ

  Ανδρικό κολιέ με αλυσίδα από δεμένες χάντρες αιματίτη 4mm με ανθρακί απόχρωση σε σχήμα ακανόνιστου κύβου. Έχει πλεχτεί με κηροκλωστή σε μαύρο χρώμα. Διακοσμείται με ασημένιο μοτίφ και διαθέτει ασημένιο στοιχείο με το λογότυπο της Miss Mad. Σχεδιασμένο για τη συλλογή Ανύψωση. Η περίμετρος της αλυσίδας είναι 65cm.
  60,00 
 • Κολιέ ροζάριο με σταυρό και με δεμένες χάντρες όνυχα 4mm

  Ανδρικό κολιέ τύπου ροζάριο με αλυσίδα από δεμένες σφαιρικές χάντρες όνυχα 4mm σε μαύρο-ματ χρώμα και χάντρες παραλληλόγραμμου αιματίτη. Είναι κατασκευασμένο χειροποίητα με κηροκλωστή σε μαύρο χρώμα και διακοσμείται με ασημένιο σταυρό. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο miss mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Σχεδιασμένο για τη συλλογή Συμβολισμοί. Η περίμετρος της αλυσίδας είναι 75cm.    
  60,00 
 • Κολιέ ροζάριο με σταυρό και δεμένες χάντρες όνυχα 4mm

  Ανδρικό κολιέ τύπου ροζάριο με αλυσίδα από δεμένες σφαιρικές χάντρες όνυχα 4mm σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα και χάντρες παραλληλόγραμμου αιματίτη. Είναι κατασκευασμένο χειροποίητα με κηροκλωστή σε μαύρο χρώμα και διακοσμείται με ασημένιο σταυρό. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο miss mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Σχεδιασμένο για τη συλλογή Συμβολισμοί. Η περίμετρος της αλυσίδας είναι 78cm.    
  60,00