Ανδρικά Βραχιόλια

Φίλτρα

Προβολή 1–153 από 203 προϊόντα

Προβολή 12/24/Όλα

Βασική Τεχνική

Μέγεθος Καρπού

Χρώμα

Ημ/μοι Λίθοι

1-153 of 203 products

Τα ανδρικά βραχιόλια της Miss Mad ξεχωρίζουν για την αισθητική, την ποιότητα και την αντοχή τους. Δουλεύονται με μεράκι και θα χαίρεστε να τα φοράτε!

 • Ανδρικό βραχιόλι με χάντρες αιματίτη 4mm σε ανθρακί γυαλιστερή απόχρωση με τετράγωνο πλακέ σχήμα και ασημένια στοιχεία. Χρησιμοποιήθηκε νήμα με γκρι απόχρωση. Σχέδιο από τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  25,00  Quickview

  Βραχιόλι με χάντρες αιματίτη 4mm με τετράγωνο πλακέ σχήμα

  Ανδρικό βραχιόλι με χάντρες αιματίτη 4mm σε ανθρακί γυαλιστερή απόχρωση με τετράγωνο πλακέ σχήμα και ασημένια στοιχεία. Χρησιμοποιήθηκε νήμα με γκρι απόχρωση. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  25,00 
  25,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι με γυαλιστερές χάντρες αιματίτη 3mm σε ασημί απόχρωση με τετράγωνο σχήμα και ασημένια στοιχεία. Χρησιμοποιήθηκε νήμα με γκριζα ανοιχτόχρωμη απόχρωση. Σχέδιο από τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  25,00  Quickview

  Βραχιόλι με γυαλιστερές χάντρες αιματίτη 3mm με τετράγωνο σχήμα

  Ανδρικό βραχιόλι με γυαλιστερές χάντρες αιματίτη 3mm σε ασημί απόχρωση με τετράγωνο πλακέ σχήμα και ασημένια στοιχεία. Χρησιμοποιήθηκε νήμα με γκριζα ανοιχτόχρωμη απόχρωση. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  25,00 
  25,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame δύο σειρών με χειροποίητη χάντρα από ασήμι 925 βαθμών. Περασμένες σε μαύρα νήματα βρίσκονται χάντρες αιματίτη σε παραλληλόγραμμο σχήμα και ανθρακί απόχρωση. Η διακόσμηση του ολοκληρώνεται με λεπτομέρειες από κηροκλωστή πλεγμένες πάνω στα νήματα. Σχέδιο από τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  35,00  Quickview

  Βραχιόλι σε μαύρο νήμα με ασημένιο στοιχείο και αιματίτη

  Ανδρικό βραχιόλι macrame δύο σειρών με χειροποίητη χάντρα από ασήμι 925 βαθμών. Περασμένες σε μαύρα νήματα βρίσκονται χάντρες αιματίτη σε παραλληλόγραμμο σχήμα και ανθρακί απόχρωση. Η διακόσμηση του ολοκληρώνεται με λεπτομέρειες από κηροκλωστή πλεγμένες πάνω στα νήματα. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  35,00 
  35,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι με αιματίτη 4mm σε παραλληλόγραμμο σχήμα πλαισιωμένο με χάντρες αιματίτη διαφόρων μεγεθών και σχημάτων. Πλεγμένο με την τεχνική macrame σε νήμα με μαύρο χρώμα. Σχέδιο από τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  25,00  Quickview

  Βραχιόλι αιματίτη με παραλληλόγραμμο σχήμα σε μαύρο χρώμα

  Ανδρικό βραχιόλι με αιματίτη 4mm σε παραλληλόγραμμο σχήμα πλαισιωμένο με χάντρες αιματίτη διαφόρων μεγεθών και σχημάτων. Πλεγμένο με την τεχνική macrame σε νήμα με μαύρο χρώμα. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  25,00 
  25,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame 10mm με διχρωμία σε μαύρο και γκρι - χακί. Σχέδιο από τη συλλογή "Αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  30,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame 10mm σε διχρωμία μαύρο και γκρι – χακί

  Ανδρικό βραχιόλι macrame 10mm με διχρωμία σε μαύρο και γκρι - χακί. Πλεγμένο για τη συλλογή "Αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Μiss Μad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  30,00 
  30,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame 10mm με διχρωμία σε μπλε και μαύρο χρώμα. Σχέδιο από τη συλλογή "Αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  30,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame 10mm σε διχρωμία μπλε και μαύρο

  Ανδρικό βραχιόλι macrame 10mm με διχρωμία σε μπλε και μαύρο χρώμα. Πλεγμένο για τη συλλογή "Αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Μiss Μad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  30,00 
  30,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame 10mm με διχρωμία σε μπλε και γκρι-χακί απόχρωση. Σχέδιο από τη συλλογή "Αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  30,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame 10mm σε διχρωμία μπλε και γκρι – χακί

  Ανδρικό βραχιόλι macrame 10mm με διχρωμία σε μπλε και γκρι-χακί απόχρωση. Πλεγμένο για τη συλλογή "Αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Μiss Μad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  30,00 
  30,00  Quickview
 • Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  35,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame 10mm σε κόκκινο χρώμα με τετράγωνη πλέξη

  Ανδρικό βραχιόλι macrame πλεγμένο με νήμα σε κόκκινη απόχρωση και τετράγωνη πλέξη. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  35,00 
  35,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame πλεγμένο με νήμα σε γαλάζια απόχρωση και τετράγωνη πλέξη. Σχέδιο από τη συλλογή "Αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  35,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame 10mm σε γαλάζιο χρώμα με τετράγωνη πλέξη

  Ανδρικό βραχιόλι macrame πλεγμένο με νήμα σε γαλάζια απόχρωση και τετράγωνη πλέξη. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  35,00 
  35,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame πλεγμένο με νήμα σε πράσινη παστελ απόχρωση και τετράγωνη πλέξη. Σχέδιο από τη συλλογή "Αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  35,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame 10mm σε πράσινο παστελ χρώμα με τετράγωνη πλέξη

  Ανδρικό βραχιόλι macrame πλεγμένο με νήμα σε πράσινη παστελ απόχρωση και τετράγωνη πλέξη. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  35,00 
  35,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame πλεγμένο με νήμα σε φωτεινή καφέ απόχρωση και τετράγωνη πλέξη. Σχέδιο από τη συλλογή "Αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  35,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame 10mm σε φωτεινό καφέ χρώμα με τετράγωνη πλέξη

  Ανδρικό βραχιόλι macrame πλεγμένο με νήμα σε φωτεινή καφέ απόχρωση και τετράγωνη πλέξη. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  35,00 
  35,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame πλεγμένο με νήμα σε ανοιχτή κάμελ απόχρωση και τετράγωνη πλέξη. Σχέδιο από τη συλλογή "Αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  35,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame 10mm σε ανοιχτό κάμελ χρώμα με τετράγωνη πλέξη

  Ανδρικό βραχιόλι macrame πλεγμένο με νήμα σε ανοιχτή κάμελ απόχρωση και τετράγωνη πλέξη. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  35,00 
  35,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame πλεγμένο με νήμα σε φωτεινή μπλε απόχρωση και τετράγωνη πλέξη. Σχέδιο από τη συλλογή "Αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  35,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame 10mm σε φωτεινό μπλε χρώμα με τετράγωνη πλέξη

  Ανδρικό βραχιόλι macrame πλεγμένο με νήμα σε φωτεινή μπλε απόχρωση και τετράγωνη πλέξη. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  35,00 
  35,00  Quickview
 • Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  35,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame 10mm σε έντονο πράσινο χρώμα με τετράγωνη πλέξη

  Ανδρικό βραχιόλι macrame πλεγμένο με νήμα σε έντονη πράσινη απόχρωση και τετράγωνη πλέξη. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  35,00 
  35,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame πλεγμένο με κεραμιδί νήμα σε τετράγωνη πλέξη. Σχέδιο από τη συλλογή "Αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  35,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame 10mm σε κεραμιδί χρώμα με τετράγωνη πλέξη

  Ανδρικό βραχιόλι macrame πλεγμένο με νήμα σε κεραμιδί απόχρωση και τετράγωνη πλέξη. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  35,00 
  35,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame πλεγμένο με μαύρο νήμα και ασημένια χάντρα δεμένη στο κέντρο. Σχέδιο από τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  35,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame με ασημένια χάντρα σε μαύρο νήμα

  Ανδρικό βραχιόλι macrame πλεγμένο με μαύρο νήμα και ασημένια χάντρα δεμένη στο κέντρο. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  35,00 
  35,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame πλεγμένο με καφέ νήμα σε τετράγωνη πλέξη. Σχέδιο από τη συλλογή "Αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  35,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame 10mm σε καφέ χρώμα με τετράγωνη πλέξη

  Ανδρικό βραχιόλι macrame πλεγμένο με καφέ νήμα σε τετράγωνη πλέξη. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  35,00 
  35,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame πλεγμένο με λαδί νήμα σε τετράγωνη πλέξη. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  35,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame 10mm σε λαδί χρώμα με τετράγωνη πλέξη

  Ανδρικό βραχιόλι macrame πλεγμένο με λαδί νήμα σε τετράγωνη πλέξη. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  35,00 
  35,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame με χάντρες λαμπραδορίτη 6mm σε σχήμα κύβου. Κατά την πλέξη χρησιμοποιήθηκε κηροκλωστή σε μαύρο χρώμα. Σχέδιο από τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  30,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame με χάντρες λαμπραδορίτη σε μαύρο νήμα

  Ανδρικό βραχιόλι macrame με χάντρες λαμπραδορίτη 6mm σε σχήμα κύβου. Κατά την πλέξη χρησιμοποιήθηκε κηροκλωστή σε μαύρο χρώμα. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  30,00 
  30,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι με χάντρες ίασπις και απατίτη σε σχήμα ακανόνιστου κύβου και σταυρό από μαύρο όνυχα. Κατά την κατασκευή του χρησιμοποιήθηκε κηροκλωστή σε μαύρο χρώμα. Σχέδιο από τη συλλογή "Συμβολισμοί".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  25,00  Quickview

  Βραχιόλι με χάντρες απατίτη και ίασπις και σταυρό από όνυχα

  Ανδρικό βραχιόλι με χάντρες ίασπις και απατίτη σε σχήμα ακανόνιστου κύβου και σταυρό από μαύρο όνυχα.  Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Συμβολισμοί". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  25,00 
  25,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι με χάντρες ίασπις σε αποχρώσεις του κόκκινου και του καφέ και χάντρα από κοράλλι. Κατά την κατασκευή του χρησιμοποιήθηκε κηροκλωστή σε καφέ απόχρωση. Σχέδιο από τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  30,00  Quickview

  Βραχιόλι με χάντρες από κόκκινο και καφέ ίασπις και κοράλλι

  Ανδρικό βραχιόλι με χάντρες ίασπις σε αποχρώσεις του κόκκινου και του καφέ και χάντρα από κοράλλι. Κατά την κατασκευή του χρησιμοποιήθηκε κηροκλωστή σε καφέ απόχρωση. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  30,00 
  30,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame με σταυρό από αιματίτη, πλαισιωμένο από χάντρες τουρκουάζ 4mm σε σχήμα σφαίρας και αιματίτη σε σχήμα κύβου. Κατά την πλέξη χρησιμοποιήθηκε κηροκλωστή σε καφέ απόχρωση. Σχέδιο από τη συλλογή "Συμβολισμοί".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  25,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame με χάντρες τουρκουάζ και σταυρό αιματίτη

  Ανδρικό βραχιόλι macrame με σταυρό από αιματίτη, πλαισιωμένο από χάντρες τουρκουάζ 4mm σε σχήμα σφαίρας και αιματίτη σε σχήμα κύβου. Κατά την πλέξη χρησιμοποιήθηκε κηροκλωστή σε καφέ απόχρωση. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Συμβολισμοί". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  25,00 
  25,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame με χάντρες τουρκουάζ 4mm σε σχήμα κύβου. Κατά την πλέξη χρησιμοποιήθηκε κηροκλωστή σε καφέ απόχρωση. Σχέδιο από τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  40,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame με τουρκουάζ πλεγμένο σε καφέ νήμα

  Ανδρικό βραχιόλι macrame με χάντρες τουρκουάζ 4mm σε σχήμα κύβου. Κατά την πλέξη χρησιμοποιήθηκε κηροκλωστή σε καφέ απόχρωση. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  40,00 
  40,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame με χάντρες τουρκουάζ 4mm σε σχήμα κύβου. Κατά την πλέξη χρησιμοποιήθηκε κηροκλωστή σε μαύρο χρώμα. Σχέδιο από τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  40,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame με τουρκουάζ πλεγμένο σε μαύρο νήμα

  Ανδρικό βραχιόλι macrame με χάντρες τουρκουάζ 4mm σε σχήμα κύβου. Κατά την πλέξη χρησιμοποιήθηκε κηροκλωστή σε μαύρο χρώμα. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  40,00 
  40,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame με γυαλιστερές χάντρες αιματίτη 4mm σε σχήμα κύβου. Κατά την πλέξη χρησιμοποιήθηκε κηροκλωστή σε γκρι απόχρωση. Σχέδιο από τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  25,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame σε γκρι νήμα με γυαλιστερές χάντρες αιματίτη

  Ανδρικό βραχιόλι macrame με γυαλιστερές χάντρες αιματίτη 4mm σε σχήμα κύβου. Κατά την πλέξη χρησιμοποιήθηκε κηροκλωστή σε γκρι απόχρωση. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  25,00 
  25,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame με γυαλιστερές χάντρες αιματίτη 4mm σε σχήμα κύβου. Κατά την πλέξη χρησιμοποιήθηκε κηροκλωστή σε κόκκινη - κεραμιδί απόχρωση. Σχέδιο από τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  25,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame με γυαλιστερές χάντρες αιματίτη σε κεραμιδί νήμα

  Ανδρικό βραχιόλι macrame με γυαλιστερές χάντρες αιματίτη 4mm σε σχήμα κύβου. Κατά την πλέξη χρησιμοποιήθηκε κηροκλωστή σε  κεραμιδί απόχρωση. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  25,00 
  25,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame με χάντρες αιματίτη 4mm σε ανθρακί ματ απόχρωση με σχήμα κύβου. Κατά την πλέξη χρησιμοποιήθηκε κηροκλωστή σε κόκκινη - κεραμιδί απόχρωση. Σχέδιο από τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  25,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame με χάντρες αιματίτη ματ σε κεραμιδί νήμα

  Ανδρικό βραχιόλι macrame με χάντρες αιματίτη 4mm σε ανθρακί ματ απόχρωση με σχήμα κύβου. Κατά την πλέξη χρησιμοποιήθηκε κηροκλωστή σε- κεραμιδί απόχρωση. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  25,00 
  25,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame με χάντρες αιματίτη 4mm σε ανθρακί ματ απόχρωση με σχήμα κύβου. Κατά την πλέξη χρησιμοποιήθηκε κηροκλωστή σε γκρι χρώμα. Σχέδιο από τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  25,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame με χάντρες αιματίτη ματ σε γκρι κλωστή

  Ανδρικό βραχιόλι macrame με χάντρες αιματίτη 4mm σε ανθρακί ματ απόχρωση με σχήμα κύβου. Κατά την πλέξη χρησιμοποιήθηκε κηροκλωστή σε γκρι χρώμα. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  25,00 
  25,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame με χάντρες αιματίτη 4mm σε ανθρακί ματ απόχρωση με σχήμα κύβου. Κατά την πλέξη χρησιμοποιήθηκε κηροκλωστή σε τιρκουάζ χρώμα. Σχέδιο από τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  25,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame σε πετρόλ νήμα με χάντρες αιματίτη ματ

  Ανδρικό βραχιόλι macrame με χάντρες αιματίτη 4mm σε ανθρακί ματ απόχρωση με σχήμα κύβου. Κατά την πλέξη χρησιμοποιήθηκε κηροκλωστή σε πετρόλ χρώμα. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  25,00 
  25,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame με χάντρες αιματίτη 4mm σε ανθρακί ματ απόχρωση με σχήμα κύβου. Κατά την πλέξη χρησιμοποιήθηκε κηροκλωστή σε σκούρο κίτρινο χρώμα. Σχέδιο από τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  25,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame σε λαδί νήμα με χάντρες αιματίτη ματ

  Ανδρικό βραχιόλι macrame με χάντρες αιματίτη 4mm σε ανθρακί ματ απόχρωση με σχήμα κύβου. Κατά την πλέξη χρησιμοποιήθηκε κηροκλωστή σε λαδί χρώμα. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  25,00 
  25,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame με χάντρες αιματίτη 4mm σε σχήμα κύβου. Κατά την πλέξη χρησιμοποιήθηκε κηροκλωστή σε μαύρο χρώμα. Σχέδιο από τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  25,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame σε μαύρο νήμα με χάντρες αιματίτη ματ

  Ανδρικό βραχιόλι macrame με χάντρες αιματίτη ματ 4mm σε σχήμα κύβου. Κατά την πλέξη χρησιμοποιήθηκε κηροκλωστή σε μαύρο χρώμα. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  25,00 
  25,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame με χάντρες αιματίτη 4mm σε σχήμα κύβου. Κατά την πλέξη χρησιμοποιήθηκε κηροκλωστή σε τιρκουάζ απόχρωση. Σχέδιο από τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  25,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame με χάντρες αιματίτη σε πετρόλ νήμα

  Ανδρικό βραχιόλι macrame με χάντρες αιματίτη 4mm σε σχήμα κύβου και απόχρωση ανθρακί ματ . Κατά την πλέξη χρησιμοποιήθηκε κηροκλωστή σε πετρολ απόχρωση. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  25,00 
  25,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame με χάντρες τουρκουάζ 4mm σε σχήμα κύβου πλεγμένες σε νήμα με καφέ απόχρωση. Σχέδιο από τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  30,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame με χάντρες τουρκουάζ 4mm σε καφέ νήμα

  Ανδρικό βραχιόλι macrame με χάντρες τουρκουάζ 4mm σε σχήμα κύβου πλεγμένες σε νήμα με καφέ απόχρωση. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  30,00 
  30,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι με σφαιρικές χάντρες ίασπις 4mm, τουρκουάζ σε σχήμα ροδέλας και χάντρα από κοράλλι δεμένες σε καφέ νήμα. Σχέδιο από τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  25,00  Quickview

  Βραχιόλι με χάντρες ίασπις, τουρκουάζ και κοράλλι σε καφέ νήμα

  Ανδρικό βραχιόλι με σφαιρικές χάντρες ίασπις 4mm, τουρκουάζ σε σχήμα ροδέλας και χάντρα από κοράλλι δεμένες σε καφέ νήμα. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  25,00 
  25,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame με γυαλιστερές χάντρες αιματίτη 4mm σε σχήμα κύβου. Κατά την πλέξη χρησιμοποιήθηκε κηροκλωστή σε μαύρο χρώμα. Σχέδιο από τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  40,00  Quickview

  Βραχιόλι με αιματίτη ακανόνιστο δεμένο σε μαύρο νήμα δύο σειρών

  Ανδρικό βραχιόλι macrame με γυαλιστερές χάντρες αιματίτη 4mm σε σχήμα ακανόνιστου κύβου. Κατά την πλέξη χρησιμοποιήθηκε κηροκλωστή σε μαύρο χρώμα. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  40,00 
  40,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame με γυαλιστερές χάντρες αιματίτη 4mm σε σχήμα κύβου. Κατά την πλέξη χρησιμοποιήθηκε κηροκλωστή σε γκρι απόχρωση. Σχέδιο από τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  40,00  Quickview

  Βραχιόλι με αιματίτη ακανόνιστο δεμένο σε γκρι νήμα δύο σειρών

  Ανδρικό βραχιόλι macrame με γυαλιστερές χάντρες αιματίτη 4mm σε σχήμα κύβου. Κατά την πλέξη χρησιμοποιήθηκε κηροκλωστή σε γκρι απόχρωση. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  40,00 
  40,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame με χάντρες αιματίτη 5mm σε ανθρακί ματ απόχρωση και σχήμα κύβου. Ο αιματίτης έχει πλεχθεί σε ζεύγη με τετράγωνη πλεξη. Χρησιμοποιήθηκε κηροκλωστή σε μπλε- γκρι απόχρωση. Σχέδιο από τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  30,00  Quickview

  Βραχιόλι με αιματίτη πλεγμένο σε ζεύγη με μπλε νήμα

  Ανδρικό βραχιόλι macrame με χάντρες αιματίτη 5mm σε ανθρακί ματ απόχρωση και σχήμα κύβου. Ο αιματίτης έχει πλεχθεί σε ζεύγη με τετράγωνη πλεξη. Χρησιμοποιήθηκε κηροκλωστή σε μπλε  απόχρωση. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  30,00 
  30,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame με χάντρες αιματίτη 5mm σε ανθρακί ματ απόχρωση και σχήμα κύβου. Ο αιματίτης έχει πλεχθεί σε ζεύγη με τετράγωνη πλεξη. Χρησιμοποιήθηκε κηροκλωστή σε πράσινη απόχρωση. Σχέδιο από τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  30,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame με αιματίτη δεμένο σε ζεύγη με πράσινο νήμα

  Ανδρικό βραχιόλι macrame με χάντρες αιματίτη 5mm σε ανθρακί ματ απόχρωση και σχήμα κύβου. Ο αιματίτης έχει πλεχθεί σε ζεύγη με τετράγωνη πλεξη. Χρησιμοποιήθηκε κηροκλωστή σε θαμπή πράσινη απόχρωση. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  30,00 
  30,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame με χάντρες αιματίτη 5mm σε ανθρακί ματ απόχρωση και σχήμα κύβου. Ο αιματίτης έχει πλεχθεί σε ζεύγη με τετράγωνη πλεξη. Χρησιμοποιήθηκε κηροκλωστή σε κάμελ - καφέ απόχρωση. Σχέδιο από τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  30,00  Quickview

  Βραχιόλι με αιματίτη πλεγμένο σε ζεύγη με καφέ νήμα

  Ανδρικό βραχιόλι macrame με χάντρες αιματίτη 5mm σε ανθρακί ματ απόχρωση και σχήμα κύβου. Ο αιματίτης έχει πλεχθεί σε ζεύγη με τετράγωνη πλεξη. Χρησιμοποιήθηκε κηροκλωστή σε  καφέ απόχρωση. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  30,00 
  30,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame με χάντρες αιματίτη 3mm σε ανθρακί ματ απόχρωση και σχήμα ακανόνιστου κύβου. Ο αιματίτης έχει πλεχθεί σε ζεύγη με κηροκλωστή σε μαύρο χρώμα. Σχέδιο από τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  30,00  Quickview

  Βραχιόλι με αιματίτη 3mm δεμένο σε ζεύγη με μαύρο νήμα

  Ανδρικό βραχιόλι macrame με χάντρες αιματίτη 3mm σε ανθρακί ματ απόχρωση και σχήμα ακανόνιστου κύβου. Ο αιματίτης έχει πλεχθεί σε ζεύγη με κηροκλωστή σε μαύρο χρώμα. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  30,00 
  30,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame με χάντρες αιματίτη 3mm σε ανθρακί ματ απόχρωση και σχήμα ακανόνιστου κύβου. Ο αιματίτης έχει πλεχθεί σε ζεύγη με κηροκλωστή σε κόκκινο χρώμα. Σχέδιο από τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  30,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame με αιματίτη 3mm δεμένο σε ζεύγη με κόκκινο νήμα

  Ανδρικό βραχιόλι macrame με χάντρες αιματίτη 3mm σε ανθρακί ματ απόχρωση και σχήμα ακανόνιστου κύβου. Ο αιματίτης έχει πλεχθεί σε ζεύγη με κηροκλωστή σε κόκκινο χρώμα. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  30,00 
  30,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame με χάντρες αιματίτη 4mm σε ανθρακί ματ απόχρωση και σχήμα ακανόνιστου κύβου. Ο αιματίτης έχει πλεχθεί σε ζεύγη με κηροκλωστή σε κόκκινο χρώμα. Σχέδιο από τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  30,00  Quickview

  Βραχιόλι με αιματίτη ακανόνιστο 4mm δεμένο σε ζεύγη με κόκκινο νήμα

  Ανδρικό βραχιόλι macrame με χάντρες αιματίτη 4mm σε ανθρακί ματ απόχρωση και σχήμα ακανόνιστου κύβου. Ο αιματίτης έχει πλεχθεί σε ζεύγη με κηροκλωστή σε κόκκινο χρώμα. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  30,00 
  30,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame με χάντρες αιματίτη 4mm σε ανθρακί ματ απόχρωση και σχήμα ακανόνιστου κύβου. Ο αιματίτης έχει πλεχθεί σε ζεύγη με κηροκλωστή σε γκρι απόχρωση. Σχέδιο από τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  30,00  Quickview

  Βραχιόλι με αιματίτη ακανόνιστο 4mm δεμένο σε ζεύγη με γκρι νήμα

  Ανδρικό βραχιόλι macrame με χάντρες αιματίτη 4mm σε ανθρακί ματ απόχρωση και σχήμα ακανόνιστου κύβου. Ο αιματίτης έχει πλεχθεί σε ζεύγη με κηροκλωστή σε γκρι απόχρωση. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  30,00 
  30,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame με χάντρες αιματίτη 5mm σε ανθρακί ματ απόχρωση και σχήμα ακανόνιστου κύβου. Ο αιματίτης έχει πλεχθεί σε ζεύγη με τετράγωνη πλεξη. Χρησιμοποιήθηκε κηροκλωστή σε γκρι απόχρωση. Σχέδιο από τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  30,00  Quickview

  Βραχιόλι με δίσειρο αιματίτη ματ ακανόνιστο 4mm με γκρι κλωστή

  Ανδρικό βραχιόλι macrame με χάντρες αιματίτη 5mm σε ανθρακί ματ απόχρωση και σχήμα ακανόνιστου κύβου. Ο αιματίτης έχει πλεχθεί σε ζεύγη με τετράγωνη πλεξη. Χρησιμοποιήθηκε κηροκλωστή σε γκρι απόχρωση. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  30,00 
  30,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame με χάντρες αιματίτη 4mm σε ανθρακί ματ απόχρωση και σχήμα κύβου. Ο αιματίτης έχει πλεχθεί σε ζεύγη με κηροκλωστή χακί απόχρωσης. Σχέδιο από τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  30,00  Quickview

  Βραχιόλι με δίσειρο αιματίτη ματ 3mm με χακί νήμα

  Ανδρικό βραχιόλι macrame με χάντρες αιματίτη 4mm σε ανθρακί ματ απόχρωση και σχήμα κύβου. Ο αιματίτης έχει πλεχθεί σε ζεύγη με κηροκλωστή χακί απόχρωσης. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  30,00 
  30,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame με χάντρες αιματίτη 4mm σε ανθρακί ματ απόχρωση και σχήμα κύβου. Ο αιματίτης έχει πλεχθεί σε ζεύγη με κηροκλωστή κόκκινης απόχρωσης. Σχέδιο από τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  30,00  Quickview

  Βραχιόλι με δίσειρο αιματίτη ματ 3mm με κόκκινο νήμα

  Ανδρικό βραχιόλι macrame με χάντρες αιματίτη 3mm σε ανθρακί ματ απόχρωση και σχήμα κύβου. Ο αιματίτης έχει πλεχθεί σε ζεύγη με κηροκλωστή κόκκινης απόχρωσης. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  30,00 
  30,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame με χάντρες αιματίτη 4mm σε ανθρακί ματ απόχρωση και σχήμα κύβου. Ο αιματίτης έχει πλεχθεί σε ζεύγη με κηροκλωστή γκρι απόχρωσης. Σχέδιο από τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  30,00  Quickview

  Βραχιόλι με δίσειρο αιματίτη ματ 3mm με γκρι νήμα

  Ανδρικό βραχιόλι macrame με χάντρες αιματίτη 3mm σε ανθρακί ματ απόχρωση και σχήμα κύβου. Ο αιματίτης έχει πλεχθεί σε ζεύγη με κηροκλωστή γκρι απόχρωσης. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  30,00 
  30,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame με χάντρες αιματίτη σε σχήμα κύβου και ανθρακί ματ απόχρωση. Κατά την πλέξη χρησιμοποιήθηκε κηροκλωστή χακί χρώματος. Σχέδιο από τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  40,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame με αιματίτη κύβο 4mm σε νήμα με χακί απόχρωση

  Ανδρικό βραχιόλι macrame με χάντρες αιματίτη σε σχήμα κύβου και ανθρακί ματ απόχρωση. Κατά την πλέξη χρησιμοποιήθηκε κηροκλωστή χακί χρώματος. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  40,00 
  40,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame με παραλληλόγραμμες χάντρες αιματίτη σε ανθρακί ματ απόχρωση και χάντρα από ασήμι σε κυλινδρικό σχήμα. Κατά την πλέξη χρησιμοποιήθηκε νήμα σε γκρι απόχρωση. Σχέδιο από τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  40,00  Quickview

  Βραχιόλι με παραλληλόγραμμες χάντρες αιματίτη σε ανθρακί ματ

  Ανδρικό βραχιόλι macrame με παραλληλόγραμμες χάντρες αιματίτη σε ανθρακί ματ απόχρωση και χάντρα από ασήμι σε κυλινδρικό σχήμα σε σκούρο μπλε νήμα . Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  40,00 
  40,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame με δεμένη χάντρα αιματίτη σε τετράγωνο σχήμα. Κατά την πλέξη χρησιμοποιήθηκε νήμα σε καφέ απόχρωση. Σχέδιο για τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης".
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  20,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame με τετράγωνη χάντρα αιματίτη σε καφέ χρώμα

  Ανδρικό βραχιόλι macrame με δεμένη χάντρα αιματίτη σε τετράγωνο σχήμα. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  20,00 
  20,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι με δεμένες κυλινδρικές χάντρες κόκκινου ίασπις 4mm κατασκευασμένο με την τεχνική macrame. Οι χάντρες βρίσκονται πλεγμένες με πράσινο νήμα στο κεντρικό τμήμα του κοσμήματος. Από τη συλλογή ταξίδι στο κέντρο της γης.
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  25,00  Quickview

  Βραχιόλι με κυλινδρικές χάντρες κόκκινου ίασπις στο κέντρο σε πράσινο

  Ανδρικό βραχιόλι με δεμένες κυλινδρικές χάντρες κόκκινου ίασπις 4mm κατασκευασμένο με την τεχνική macrame. Οι χάντρες βρίσκονται πλεγμένες με πράσινο νήμα στο κεντρικό τμήμα του κοσμήματος. Από τη συλλογή ταξίδι στο κέντρο της γης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  25,00 
  25,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι με δεμένες κυλινδρικές χάντρες κόκκινου ίασπις 4mm κατασκευασμένο με την τεχνική macrame. Οι χάντρες βρίσκονται πλεγμένες με κόκκινο νήμα στο κεντρικό τμήμα του κοσμήματος. Από τη συλλογή ταξίδι στο κέντρο της γης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο.
  Ανδρικό βραχιόλι macrame κόκκινου ίασπις στο κέντρο με κόκκινο νήμα.
  25,00  Quickview

  Βραχιόλι με δεμένες χάντρες κόκκινου ίασπις στο κέντρο με κόκκινο νήμα

  Ανδρικό βραχιόλι με δεμένες κυλινδρικές χάντρες κόκκινου ίασπις 4mm κατασκευασμένο με την τεχνική macrame. Οι χάντρες βρίσκονται πλεγμένες με κόκκινο νήμα στο κεντρικό τμήμα του κοσμήματος. Από τη συλλογή ταξίδι στο κέντρο της γης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  25,00 
  25,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι με δεμένες κυλινδρικές χάντρες κόκκινου ίασπις 4mm κατασκευασμένο με την τεχνική macrame. Οι χάντρες βρίσκονται πλεγμένες με κίτρινο νήμα στο κεντρικό τμήμα του κοσμήματος.
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  25,00  Quickview

  Βραχιόλι με δεμένες χάντρες κόκκινου ίασπις στο κέντρο με κίτρινο νήμα

  Ανδρικό βραχιόλι με δεμένες κυλινδρικές χάντρες κόκκινου ίασπις 4mm κατασκευασμένο με την τεχνική macrame. Οι χάντρες βρίσκονται πλεγμένες με κίτρινο νήμα στο κεντρικό τμήμα του κοσμήματος. Από τη συλλογή ταξίδι στο κέντρο της γης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  25,00 
  25,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι με δεμένες κυλινδρικές χάντρες κόκκινου ίασπις 4mm κατασκευασμένο με την τεχνική macrame. Πλεγμένο με πράσινη κηροκλωστή για τη συλλογή ταξίδι στο κέντρο της γης.
  Ανδρικό βραχιόλι macrame κόκκινου ίασπις σε πράσινο νήμα.
  25,00  Quickview

  Βραχιόλι με δεμένες χάντρες κόκκινου ίασπις σε πράσινο νήμα

  Ανδρικό βραχιόλι με δεμένες κυλινδρικές χάντρες κόκκινου ίασπις 4mm κατασκευασμένο με την τεχνική macrame. Πλεγμένο με πράσινη κηροκλωστή για τη συλλογή ταξίδι στο κέντρο της γης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  25,00 
  25,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι με δεμένες κυλινδρικές χάντρες κόκκινου ίασπις 4mm κατασκευασμένο με την τεχνική macrame. Πλεγμένο με κόκκινη κηροκλωστή για τη συλλογή ταξίδι στο κέντρο της γης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο.
  Ανδρικό βραχιόλι macrame κόκκινου ίασπις σε κόκκινο νήμα.
  25,00  Quickview

  Βραχιόλι με δεμένες χάντρες κόκκινου ίασπις σε κόκκινο νήμα

  Ανδρικό βραχιόλι με δεμένες κυλινδρικές χάντρες κόκκινου ίασπις 4mm κατασκευασμένο με την τεχνική macrame. Πλεγμένο με κόκκινη κηροκλωστή για τη συλλογή ταξίδι στο κέντρο της γης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  25,00 
  25,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι με δεμένες κυλινδρικές χάντρες κόκκινου ίασπις 4mm κατασκευασμένο με την τεχνική macrame.
  Ανδρικό βραχιόλι macrame κόκκινου ίασπις σε κίτρινο νήμα.
  25,00  Quickview

  Βραχιόλι με δεμένες χάντρες κόκκινου ίασπις σε απόχρωση ώχρας νήμα

  Ανδρικό βραχιόλι με δεμένες κυλινδρικές χάντρες κόκκινου ίασπις 4mm κατασκευασμένο με την τεχνική macrame. Πλεγμένο με κίτρινη κηροκλωστή για τη συλλογή ταξίδι στο κέντρο της γης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  25,00 
  25,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι με αιματίτη 4mm σε παραλληλόγραμμο σχήμα πλαισιωμένο με χάντρες αιματίτη διαφόρων μεγεθών και σχημάτων. Πλεγμένο με την τεχνική macrame σε νήμα με απαλή γκρι απόχρωση.
  Ανδρικό βραχιόλι macrame με αιματίτη σε παραλληλόγραμμο σχήμα σε γκρι
  25,00  Quickview

  Βραχιόλι αιματίτη με παραλληλόγραμμο σχήμα σε γκρι απόχρωση

  Ανδρικό βραχιόλι με αιματίτη 4mm σε παραλληλόγραμμο σχήμα πλαισιωμένο με χάντρες αιματίτη διαφόρων μεγεθών και σχημάτων. Πλεγμένο με την τεχνική macrame σε νήμα με απαλή γκρι απόχρωση. Σχεδιασμένο για τη συλλογή Ταξίδι στο κέντρο της γης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  25,00 
  25,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι με αιματίτη 4mm σε παραλληλόγραμμο σχήμα πλαισιωμένο με χάντρες αιματίτη διαφόρων μεγεθών και σχημάτων. Πλεγμένο με την τεχνική macrame σε νήμα με μπλε απόχρωση. Σχεδιασμένο για τη συλλογή Ταξίδι στο κέντρο της γης.
  Ανδρικό βραχιόλι macrame με αιματίτη σε παραλληλόγραμμο σχήμα σε μπλε
  25,00  Quickview

  Βραχιόλι αιματίτη με παραλληλόγραμμο σχήμα σε μπλε απόχρωση

  Ανδρικό βραχιόλι με αιματίτη 4mm σε παραλληλόγραμμο σχήμα πλαισιωμένο με χάντρες αιματίτη διαφόρων μεγεθών και σχημάτων. Πλεγμένο με την τεχνική macrame σε νήμα με μπλε απόχρωση. Σχεδιασμένο για τη συλλογή Ταξίδι στο κέντρο της γης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  25,00 
  25,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι με αιματίτη 4mm σε παραλληλόγραμμο σχήμα πλαισιωμένο με χάντρες αιματίτη διαφόρων μεγεθών και σχημάτων.
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  25,00  Quickview

  Βραχιόλι αιματίτη με παραλληλόγραμμο σχήμα σε καφέ νήμα

  Ανδρικό βραχιόλι με αιματίτη 4mm σε παραλληλόγραμμο σχήμα πλαισιωμένο με χάντρες αιματίτη διαφόρων μεγεθών και σχημάτων. Πλεγμένο με την τεχνική macrame σε νήμα με καφέ απόχρωση. Σχεδιασμένο για τη συλλογή Ταξίδι στο κέντρο της γης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  25,00 
  25,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι με ίασπις 5mm σε παραλληλόγραμμο σχήμα πλαισιωμένο με χάντρες αιματίτη διαφόρων μεγεθών και σχημάτων. Πλεγμένο με την τεχνική macrame σε νήμα με πράσινη απόχρωση. Σχεδιασμένο για τη συλλογή Ταξίδι στο κέντρο της γης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  Ανδρικό βραχιόλι macrame με ίασπις σε παραλληλόγραμμο σχήμα σε πράσινο.
  25,00  Quickview

  Βραχιόλι με ίασπις 5mm και αιματίτη σε πράσινη απόχρωση

  Ανδρικό βραχιόλι με ίασπις 5mm σε παραλληλόγραμμο σχήμα πλαισιωμένο με χάντρες αιματίτη διαφόρων μεγεθών και σχημάτων. Πλεγμένο με την τεχνική macrame σε νήμα με πράσινη απόχρωση. Σχεδιασμένο για τη συλλογή Ταξίδι στο κέντρο της γης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  25,00 
  25,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι με ίασπις 5mm σε παραλληλόγραμμο σχήμα πλαισιωμένο με χάντρες αιματίτη διαφόρων μεγεθών και σχημάτων.
  Ανδρικό βραχιόλι macrame με ίασπις σε παραλληλόγραμμο σχήμα σε καφέ.
  25,00  Quickview

  Βραχιόλι με ίασπις 5mm και αιματίτη σε καφέ απόχρωση

  Ανδρικό βραχιόλι με ίασπις 5mm σε παραλληλόγραμμο σχήμα πλαισιωμένο με χάντρες αιματίτη διαφόρων μεγεθών και σχημάτων. Πλεγμένο με την τεχνική macrame σε νήμα με καφέ απόχρωση. Σχεδιασμένο για τη συλλογή Ταξίδι στο κέντρο της γης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  25,00 
  25,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι με δεμένες χάντρες αιματίτη 4mm και ασημένια χάντρα
  Ανδρικό βραχιόλι με δεμένες χάντρες αιματίτη 4mm και ασημένια χάντρα.
  30,00  Quickview

  Βραχιόλι με δεμένες χάντρες 4mm αιματίτη και ασημένια χάντρα

  Ανδρικό βραχιόλι με δεμένες χάντρες αιματίτη 4mm και ασημένια χάντρα τοποθετημένη στο κέντρο του κοσμήματος. Οι χάντρες βρίσκονται περασμένες σε κηροκλωστή μαύρου χρώματος. Πλεγμένο για τη συλλογή ταξίδι στο κέντρο της γης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  30,00 
  30,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι με δεμένες χάντρες Lapis Lazouli και ασημένια χάντρα στο κέντρο
  Βραχιόλι ανδρικό με δεμένες χάντρες Lapis Lazouli και ασημένια χάντρα στο κέντρο.
  35,00  Quickview

  Βραχιόλι με δεμένες χάντρες 4mm Lapis Lazouli και ασημένια χάντρα

  Ανδρικό βραχιόλι με δεμένες χάντρες Lapis Lazouli 4mm και ασημένια χάντρα τοποθετημένη στο κέντρο του κοσμήματος. Οι χάντρες βρίσκονται περασμένες σε κηροκλωστή με γκρι-μπλε απόχρωση. Πλεγμένο για τη συλλογή ταξίδι στο κέντρο της γης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  35,00 
  35,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι με χάντρες όνυχα, τουρκουάζ και κοράλλι
  Ανδρικό βραχιόλι με χάντρες όνυχα, τουρκουάζ και κοράλλι .
  30,00  Quickview

  Βραχιόλι με δεμένες χάντρες όνυχα, τουρκουάζ και κοράλλι

  Ανδρικό βραχιόλι με δεμένες γυαλιστερές μαύρες χάντρες όνυχα 4mm σε σφαιρικό σχήμα. Τρεις χάντρες σε σχήμα ροδέλας από τουρκουάζ και μία χάντρα σε σφαιρικό σχήμα από κοράλλι ολοκληρώνουν το σχέδιο. Από τη συλλογή ταξίδι στο κέντρο της γης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.  
  30,00 
  30,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι με χάντρες αιματίτη και νεκροκεφαλή σε χρυσαφί απόχρωση
  Ανδρικό βραχιόλι με χάντρες αιματίτη και νεκροκεφαλή σε χρυσαφί απόχρωση.
  25,00  Quickview

  Βραχιόλι με χάντρες αιματίτη και νεκροκεφαλή από αιματίτη σε χρυσαφί απόχρωση

  Ανδρικό βραχιόλι με δεμένες χάντρες αιματίτη 4mm σε ανθρακί απόχρωση και σχήμα κύβου. Χάντρα σε σχήμα νεκροκεφαλής από αιματίτη σε χρυσαφί απόχρωση ολοκληρώνει το σχέδιο. Από τη συλλογή ταξίδι στο κέντρο της γης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  25,00 
  25,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι με γυαλιστερές χάντρες αιματίτη σε ανθρακί απόχρωση
  Ανδρικό βραχιόλι με γυαλιστερές χάντρες αιματίτη σε ανθρακί απόχρωση.
  25,00  Quickview

  Βραχιόλι με περαστές γυαλιστερές χάντρες αιματίτη σε ανθρακί απόχρωση

  Ανδρικό βραχιόλι με δεμένες γυαλιστερές χάντρες αιματίτη 4mm σε σφαιρικό σχήμα και ασημί απόχρωση. Οι χάντρες είναι περασμένες σε κηροκλωστή μαύρου χρώματος. Σχεδιασμένο για τη συλλογή ταξίδι στο κέντρο της γης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  25,00 
  25,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι με πλεγμένες γυαλιστερές χάντρες αιματίτη 4mm σε σφαιρικό σχήμα και ασημί απόχρωση. Μία χάντρα τουρμαλίνης σε ακανόνιστο σχήμα βρίσκεται τοποθετημένη στο πλαϊνό τμήμα του κοσμήματος.
  Ανδρικό βραχιόλι με πλεγμένες γυαλιστερές χάντρες αιματίτη 4mm σε σφαιρικό σχήμα και ασημί απόχρωση. Μία χάντρα τουρμαλίνης σε ακανόνιστο σχήμα βρίσκεται τοποθετημένη στο πλαϊνό τμήμα του κοσμήματος
  30,00  Quickview

  Βραχιόλι με δεμένες χάντρες αιματίτη 4mm

  Ανδρικό βραχιόλι με δεμένες γυαλιστερές χάντρες αιματίτη 4mm σε σφαιρικό σχήμα και τουρμαλίνη. Πλεγμένο με κηροκλωστή γκρι χρώματος. Σχεδιασμένο για τη συλλογή ταξίδι στο κέντρο της γης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  30,00 
  30,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι με δεμένες χάντρες όνυχα 6mm σε σχήμα κύβου και μαύρο χρώμα. Για την πλέξη χρησιμοποιήθηκε κηροκλωστή μαύρου χρώματος.
  Ανδρικό βραχιόλι με δεμένες χάντρες όνυχα 6mm σε σχήμα κύβου και μαύρο χρώμα. Για την πλέξη χρησιμοποιήθηκε κηροκλωστή μαύρου χρώματος
  30,00  Quickview

  Βραχιόλι με δεμένες χάντρες μαύρου όνυχα 6mm σε σχήμα κύβου

  Ανδρικό βραχιόλι με δεμένες χάντρες όνυχα 6mm σε σχήμα κύβου και μαύρο χρώμα. Για την πλέξη χρησιμοποιήθηκε κηροκλωστή μαύρου χρώματος. Σχεδιασμένο για τη συλλογή ταξίδι στο κέντρο της γης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  30,00 
  30,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι με δεμένες χάντρες 4mm ίασπις σε αποχρώσεις του καφέ και του γαλάζιου, που διακρίνονται από χάντρες αιματίτη.
  Ανδρικό βραχιόλι με δεμένες χάντρες 4mm ίασπις σε αποχρώσεις του καφέ και του γαλάζιου, που διακρίνονται από χάντρες αιματίτη
  25,00  Quickview

  Βραχιόλι με δεμένες χάντρες 4mm ίασπις σε διχρωμία

  Ανδρικό βραχιόλι με δεμένες χάντρες 4mm ίασπις σε αποχρώσεις του καφέ και του γαλάζιου, που διακρίνονται από χάντρες αιματίτη. Πλεγμένο για τη συλλογή ταξίδι στο κέντρο της γης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  25,00 
  25,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι με δεμένες χάντρες πυρίτη 6mm σε σχήμα κύβου πάνω σε νήμα με χακί απόχρωση.
  Ανδρικό βραχιόλι με δεμένες χάντρες πυρίτη 6mm σε σχήμα κύβου πάνω σε νήμα με χακί απόχρωση
  30,00  Quickview

  Βραχιόλι με δεμένες χάντρες πυρίτη 6mm σε σχήμα κύβου σε χακί νήμα

  Ανδρικό βραχιόλι με δεμένες χάντρες πυρίτη 6mm σε σχήμα κύβου πάνω σε νήμα με χακί απόχρωση. Πλεγμένο για τη συλλογή ταξίδι στο κέντρο της γης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  30,00 
  30,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι με δεμένες χάντρες πυρίτη 6mm σε σχήμα κύβου πάνω σε νήμα με απόχρωση ώχρας.
  Ανδρικό βραχιόλι με δεμένες χάντρες πυρίτη 6mm σε σχήμα κύβου με νήμα σε απόχρωση ώχρας.
  30,00  Quickview

  Βραχιόλι με δεμένες χάντρες πυρίτη 6mm σε σχήμα κύβου σε νήμα ώχρας

  Ανδρικό βραχιόλι macrame με δεμένες χάντρες πυρίτη 6mm σε σχήμα κύβου πάνω σε νήμα με απόχρωση ώχρας. Πλεγμένο για τη συλλογή ταξίδι στο κέντρο της γης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  30,00 
  30,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι με δεμένες χάντρες πυρίτη 4mm σε σχήμα σφαίρας και κυλίνδρου. Χάντρες τουρκουάζ και κοράλλι βρίσκονται τοποθετημένες στο πλαϊνό τμήμα του κοσμήματος. Κατά την πλέξη χρησιμοποιήθηκε κηροκλωστή με πράσινη-λαδί απόχρωση. Στο κέντρο του βρίσκεται τοποθετημένος σταυρός από πυρίτη.
  Ανδρικό βραχιόλι με δεμένες χάντρες πυρίτη 4mm σε σχήμα σφαίρας και κυλίνδρου. Χάντρες τουρκουάζ και κοράλλι βρίσκονται τοποθετημένες στο πλαϊνό τμήμα του κοσμήματος. Κατά την πλέξη χρησιμοποιήθηκε κηροκλωστή σε πράσινη-λαδί απόχρωση. Στο κέντρο του βρίσκεται τοποθετημένος σταυρός από πυρίτη.
  30,00  Quickview

  Βραχιόλι με δεμένες χάντρες πυρίτη και κοράλλι

  Ανδρικό βραχιόλι macrame με δεμένες χάντρες πυρίτη 4mm σε σχήμα σφαίρας και κυλίνδρου. Χάντρες τουρκουάζ και κοράλλι βρίσκονται τοποθετημένες στο πλαϊνό τμήμα του κοσμήματος. Κατά την πλέξη χρησιμοποιήθηκε κηροκλωστή με πράσινη-λαδί απόχρωση. Στο κέντρο του βρίσκεται τοποθετημένος σταυρός από πυρίτη. Σχεδιασμένο για τη συλλογή Συμβολισμοί. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  30,00 
  30,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι με δεμένες χάντρες 4mm πυρίτη σε σχήμα κύβου. Στο κέντρο βρίσκονται τοποθετημένες σφαιρική χάντρα απατίτη και ίασπις σε σχήμα ροδέλας. Κατά την πλέξη χρησιμοποιήθηκε κηροκλωστή σε λαδί απόχρωση.
  Ανδρικό βραχιόλι με δεμένες χάντρες 4mm πυρίτη σε σχήμα κύβου. Στο κέντρο βρίσκονται τοποθετημένες σφαιρική χάντρα απατίτη και ίασπις σε σχήμα ροδέλας. Κατά την πλέξη χρησιμοποιήθηκε κηροκλωστή με λαδί απόχρωση.
  25,00  Quickview

  Βραχιόλι με δεμένες χάντρες πυρίτη, απατίτη και ίασπις

  Ανδρικό βραχιόλι macrame με δεμένες χάντρες 4mm πυρίτη σε σχήμα κύβου. Στο κέντρο βρίσκονται τοποθετημένες σφαιρική χάντρα απατίτη και ίασπις σε σχήμα ροδέλας. Κατά την πλέξη χρησιμοποιήθηκε κηροκλωστή σε λαδί απόχρωση. Σχεδιασμένο για τη συλλογή ταξίδι στο κέντρο της γης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  25,00 
  25,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι με δεμένες χάντρες μαλαχίτη 4mm σε σφαιρικό σχήμα. Στο κέντρο του κοσμήματος βρίσκονται τοποθετημένες χάντρες πυρίτη σε κυλινδρικό σχήμα και ίασπις σε σχήμα σφαίρας. Κατά την πλέξη χρησιμοποιήθηκε νήμα σε κάμελ απόχρωση.
  Ανδρικό βραχιόλι με δεμένες χάντρες μαλαχίτη 4mm σε σφαιρικό σχήμα. Στο κέντρο του κοσμήματος βρίσκονται τοποθετημένες χάντρες πυρίτη σε κυλινδρικό σχήμα και ίασπις σε σχήμα σφαίρας. Κατά την πλέξη χρησιμοποιήθηκε νήμα με κάμελ απόχρωση. Σχεδιασμένο για τη συλλογή ταξίδι στο κέντρο της γης.
  25,00  Quickview

  Βραχιόλι με δεμένες χάντρες 4mm μαλαχίτη, πυρίτη και ίασπις

  Ανδρικό βραχιόλι macrame με δεμένες χάντρες μαλαχίτη 4mm σε σφαιρικό σχήμα. Στο κέντρο του κοσμήματος βρίσκονται τοποθετημένες χάντρες πυρίτη σε κυλινδρικό σχήμα και ίασπις σε σχήμα σφαίρας. Κατά την πλέξη χρησιμοποιήθηκε νήμα σε κάμελ απόχρωση. Σχεδιασμένο για τη συλλογή ταξίδι στο κέντρο της γης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  25,00 
  25,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι με δεμένες χάντρες μαλαχίτη 4mm. Στο κέντρο του κοσμήματος βρίσκονται τοποθετημένες χάντρες πυρίτη σε κυλινδρικό σχήμα. Κατά την πλέξη χρησιμοποιήθηκε νήμα σε πράσινη απόχρωση.
  Ανδρικό βραχιόλι με δεμένες χάντρες μαλαχίτη 4mm. Στο κέντρο του κοσμήματος βρίσκονται τοποθετημένες χάντρες πυρίτη με κυλινδρικό σχήμα. Κατά την πλέξη χρησιμοποιήθηκε νήμα σε πράσινη απόχρωση.
  25,00  Quickview

  Βραχιόλι με δεμένες χάντρες 4mm μαλαχίτη και πυρίτη

  Ανδρικό βραχιόλι macrame με δεμένες χάντρες μαλαχίτη 4mm. Στο κέντρο του κοσμήματος βρίσκονται τοποθετημένες χάντρες πυρίτη σε κυλινδρικό σχήμα. Κατά την πλέξη χρησιμοποιήθηκε νήμα σε πράσινη απόχρωση. Σχεδιασμένο για τη συλλογή ταξίδι στο κέντρο της γης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  25,00 
  25,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι δύο σειρών με δεμένες χάντρες αιματίτη 2mm σε σφαιρικό σχήμα. Κατά την πλέξη χρησιμοποιήθηκε νήμα σε χακί απόχρωση.
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  40,00  Quickview

  Βραχιόλι διπλό με δεμένες χάντρες 2mm αιματίτη σε χακί νήμα

  Ανδρικό βραχιόλι macrame δύο σειρών με δεμένες χάντρες αιματίτη 2mm σε σφαιρικό σχήμα. Κατά την πλέξη χρησιμοποιήθηκε νήμα σε χακί απόχρωση. Σχεδιασμένο για τη συλλογή Ταξίδι στο κέντρο της γης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  40,00 
  40,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι δύο σειρών με δεμένες χάντρες αιματίτη 2mm σε σφαιρικό σχήμα. Κατά την πλέξη χρησιμοποιήθηκε νήμα σε μαύρο χρώμα.
  Ανδρικό βραχιόλι δύο σειρών με δεμένες χάντρες αιματίτη 2mm σε σφαιρικό σχήμα. Κατά την πλέξη χρησιμοποιήθηκε νήμα με μαύρο χρώμα.
  40,00  Quickview

  Βραχιόλι διπλό με δεμένες χάντρες 2mm αιματίτη σε μαύρο νήμα

  Ανδρικό βραχιόλι macrame δύο σειρών με δεμένες χάντρες αιματίτη 2mm σε σφαιρικό σχήμα. Κατά την πλέξη χρησιμοποιήθηκε νήμα σε μαύρο χρώμα. Σχεδιασμένο για τη συλλογή Ταξίδι στο κέντρο της γης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.  
  40,00 
  40,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι δύο σειρών με πλεκτή αλυσίδα που διαμορφώθηκε με την τεχνική macrame. Τοποθετημένες επάνω βρίσκονται ασημένιες χάντρες σε σχήμα κυλίνδρου. Χάντρες λαρβικίτη σε σχήμα σφαίρας και όνυχας σε σχήμα κύβου ολοκληρώνουν το σχέδιο. Η αλυσίδα κατασκευάστηκε χειροποίητα σε νήμα με κυανή απόχρωση.
  Ανδρικό βραχιόλι δύο σειρών με πλεκτή αλυσίδα που διαμορφώθηκε με την τεχνική macrame. Τοποθετημένες επάνω βρίσκονται ασημένιες χάντρες σε σχήμα κυλίνδρου. Χάντρες λαρβικίτη σε σχήμα σφαίρας και όνυχας σε σχήμα κύβου ολοκληρώνουν το σχέδιο. Η αλυσίδα κατασκευάστηκε χειροποίητα σε νήμα σε κυανή απόχρωση.
  30,00  Quickview

  Βραχιόλι δίσειρο σε αλυσιδωτή πλέξη με λαρβικίτη και ασημένιες χάντρες

  Ανδρικό βραχιόλι δύο σειρών με πλεκτή αλυσίδα που διαμορφώθηκε με την τεχνική macrame. Τοποθετημένες επάνω βρίσκονται ασημένιες χάντρες σε σχήμα κυλίνδρου. Χάντρες λαρβικίτη σε σχήμα σφαίρας και όνυχας σε σχήμα κύβου ολοκληρώνουν το σχέδιο. Η αλυσίδα κατασκευάστηκε χειροποίητα σε νήμα με κυανή απόχρωση. Από τη συλλογή Ταξίδι στο κέντρο της γης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  30,00 
  30,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι δύο σειρών με πλεκτή αλυσίδα που διαμορφώθηκε με την τεχνική macrame. Τοποθετημένος επάνω στη μία σειρά της αλυσίδας βρίσκεται όνυχας 5mm σε σχήμα παραλληλόγραμμου με μαύρο χρώμα. Στην άλλη σειρά υπάρχει σφαιρική ασημένια χάντρα, και όνυχας σε σχήμα κύβου. Η πλεκτή αλυσίδα διαμορφώθηκε χειροποίητα με μαύρο νήμα και διακοσμήθηκε με λεπτομέρειες σε κυανές αποχρώσεις.
  Ανδρικό βραχιόλι δύο σειρών με πλεκτή αλυσίδα που διαμορφώθηκε με την τεχνική macrame. Τοποθετημένος επάνω στη μία σειρά της αλυσίδας βρίσκεται όνυχας 5mm σε σχήμα παραλληλόγραμμου με μαύρο χρώμα. Στην άλλη σειρά υπάρχει σφαιρική ασημένια χάντρα, και όνυχας σε σχήμα κύβου. Η πλεκτή αλυσίδα διαμορφώθηκε χειροποίητα σε μαύρο νήμα και διακοσμήθηκε με λεπτομέρειες σε κυανές αποχρώσεις.
  25,00  Quickview

  Βραχιόλι δίσειρο σε αλυσιδωτή πλέξη με όνυχα και ασημένια χάντρα

  Ανδρικό βραχιόλι δύο σειρών με πλεκτή αλυσίδα που διαμορφώθηκε με την τεχνική macrame. Τοποθετημένος επάνω στη μία σειρά της αλυσίδας βρίσκεται όνυχας 5mm σε σχήμα παραλληλόγραμμου με μαύρο χρώμα. Στην άλλη σειρά υπάρχει σφαιρική ασημένια χάντρα, και όνυχας σε σχήμα κύβου. Η πλεκτή αλυσίδα διαμορφώθηκε χειροποίητα με μαύρο νήμα και διακοσμήθηκε με λεπτομέρειες σε κυανές αποχρώσεις. Σχεδιασμένο για τη συλλογή Ταξίδι στο κέντρο της γης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  25,00 
  25,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι δύο σειρών με χάντρες ίασπις και μαγνησίτη 4mm σε σφαιρικό σχήμα. Τοποθετημένος στο κέντρο βρίσκεται σταυρός από τουρκουάζ. Η πλεκτή αλυσίδα διαμορφώθηκε με την τεχνική macrame σε μαύρο νήμα και διακοσμήθηκε με λεπτομέρειες σε κόκκινες αποχρώσεις.
  Ανδρικό βραχιόλι δύο σειρών με χάντρες ίασπις και μαγνησίτη 4mm σε σφαιρικό σχήμα. Τοποθετημένος στο κέντρο βρίσκεται σταυρός από τουρκουάζ. Η πλεκτή αλυσίδα διαμορφώθηκε με την τεχνική macrame σε μαύρο νήμα και διακοσμήθηκε με λεπτομέρειες με κόκκινες αποχρώσεις.
  25,00  Quickview

  Βραχιόλι δίσειρο με αλυσιδωτή πλέξη με τουρκουάζ μικρό σταυρό

  Ανδρικό βραχιόλι δύο σειρών με χάντρες ίασπις και μαγνησίτη 4mm σε σφαιρικό σχήμα. Τοποθετημένος στο κέντρο βρίσκεται σταυρός από τουρκουάζ. Η πλεκτή αλυσίδα διαμορφώθηκε με την τεχνική macrame σε μαύρο νήμα και διακοσμήθηκε με λεπτομέρειες σε κόκκινες αποχρώσεις. Σχεδιασμένο για τη συλλογή Ταξίδι στο κέντρο της γης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  25,00 
  25,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι δύο σειρών με ίασπις 6mm και τουρκουάζ. Η πλεκτή αλυσίδα διαμορφώθηκε με την τεχνική macrame σε καφέ νήμα και διακοσμήθηκε με λεπτομέρειες σε κόκκινες αποχρώσεις.
  Ανδρικό βραχιόλι δύο σειρών με ίασπις 6mm και τουρκουάζ. Η πλεκτή αλυσίδα διαμορφώθηκε με την τεχνική macrame σε καφέ νήμα και διακοσμήθηκε με λεπτομέρειες με κόκκινες αποχρώσεις.
  25,00  Quickview

  Βραχιόλι δίσειρο σε αλυσιδωτή πλέξη με ίασπις και τουρκουάζ

  Ανδρικό βραχιόλι δύο σειρών με ίασπις 6mm και τουρκουάζ. Η πλεκτή αλυσίδα διαμορφώθηκε με την τεχνική macrame σε καφέ νήμα και διακοσμήθηκε με λεπτομέρειες σε κόκκινες αποχρώσεις. Σχεδιασμένο για τη συλλογή Ταξίδι στο κέντρο της γης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  25,00 
  25,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι δύο σειρών με ασημένιο στοιχείο και χάντρες αιματίτη σε νήματα μπεζ και βυσσινί αποχρώσεων. Η διακόσμηση του ολοκληρώνεται με λεπτομέρειες που διαμορφώθηκαν με την τεχνική macrame πάνω στα νήματα.
  Ανδρικό βραχιόλι δύο σειρών με ασημένιο στοιχείο και χάντρες αιματίτη με νήματα μπεζ και βυσσινί αποχρώσεων. Η διακόσμηση του ολοκληρώνεται με λεπτομέρειες που διαμορφώθηκαν με την τεχνική macrame πάνω στα νήματα.
  35,00  Quickview

  Βραχιόλι σε χακί και βυσσινί νήμα με ασημένιο στοιχείο και αιματίτη

  Ανδρικό βραχιόλι δύο σειρών με ασημένιο στοιχείο και χάντρες αιματίτη σε νήματα μπεζ και βυσσινί αποχρώσεων. Η διακόσμηση του ολοκληρώνεται με λεπτομέρειες που διαμορφώθηκαν με την τεχνική macrame πάνω στα νήματα. Σχεδιασμένο για τη συλλογή "Ταξίδι στο κέντρο της γης". Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  35,00 
  35,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι δύο σειρών με ασημένιο στοιχείο και χάντρες αιματίτη σε νήματα με μπεζ και μπλε αποχρώσεις. Η διακόσμηση του ολοκληρώνεται με λεπτομέρειες που διαμορφώθηκαν με την τεχνική macrame πάνω στα νήματα.
  Ανδρικό βραχιόλι δύο σειρών με ασημένιο στοιχείο και χάντρες αιματίτη σε νήματα με μπεζ και μπλε αποχρώσεις. Η διακόσμηση του ολοκληρώνεται με λεπτομέρειες που διαμορφώθηκαν με την τεχνική macrame επάνω στα νήματα.
  35,00  Quickview

  Βραχιόλι σε χακί και μπλε ματ νήμα με ασημένιο στοιχείο και αιματίτη

  Ανδρικό βραχιόλι δύο σειρών με ασημένιο στοιχείο και χάντρες αιματίτη σε νήματα με μπεζ και μπλε αποχρώσεις. Η διακόσμηση του ολοκληρώνεται με λεπτομέρειες που διαμορφώθηκαν με την τεχνική macrame πάνω στα νήματα. Σχεδιασμένο για τη συλλογή Ταξίδι στο κέντρο της γης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  35,00 
  35,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι με ασημένια στοιχεία και χάντρα Lapis Lazouli 4mm σε νήματα με γκρι και κυανές αποχρώσεις.
  Ανδρικό βραχιόλι με ασημένια στοιχεία και χάντρα Lapis Lazouli 4mm με νήματα με γκρι και κυανές αποχρώσεις.
  25,00  Quickview

  Βραχιόλι με χάντρα 4mm Lapis Lazouli και ασημένια στοιχεία

  Ανδρικό βραχιόλι με ασημένια στοιχεία και χάντρα Lapis Lazouli 4mm σε νήματα με γκρι και κυανές αποχρώσεις. Σχεδιασμένο για τη συλλογή Ταξίδι στο κέντρο της γης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  25,00 
  25,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι με χάντρες αιματίτη 3mm σε ακανόνιστο σχήμα κύβου, περασμένες σε νήμα χρώματος χακί και γκρι.
  Ανδρικό βραχιόλι με χάντρες αιματίτη 3mm σε ακανόνιστο σχήμα κύβου, περασμένες με νήμα χρώματος χακί και γκρι.
  25,00  Quickview

  Βραχιόλι με νήματα σε ανοιχτό χακί και γκρι σκούρο με χάντρες αιματίτη

  Ανδρικό βραχιόλι με χάντρες αιματίτη 3mm σε ακανόνιστο σχήμα κύβου, περασμένες σε νήμα χρώματος χακί και γκρι. Σχεδιασμένο για τη συλλογή Ταξίδι στο κέντρο της γης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  25,00 
  25,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι με χάντρες αιματίτη 4mm σε ακανόνιστο σχήμα κύβου, περασμένες σε νήματα κυανών αποχρώσεων.
  Ανδρικό βραχιόλι με χάντρες αιματίτη 4mm με ακανόνιστο σχήμα κύβου, περασμένες σε νήματα κυανών αποχρώσεων.
  25,00  Quickview

  Βραχιόλι με νήματα και χάντρες αιματίτη σε ακανόνιστο κυβικό σχήμα

  Ανδρικό βραχιόλι με χάντρες αιματίτη 4mm σε ακανόνιστο σχήμα κύβου, περασμένες σε νήματα κυανών αποχρώσεων. Σχεδιασμένο για τη συλλογή Ταξίδι στο κέντρο της γης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  25,00 
  25,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι με χάντρα αιματίτη σε σχήμα κουμπιού, πλαισιωμένο από χάντρες αιματίτη 3mm περασμένες σε νήματα γκρι και πράσινων αποχρώσεων.
  Ανδρικό βραχιόλι με χάντρα αιματίτη σε σχήμα κουμπιού, πλαισιωμένο από χάντρες αιματίτη 3mm περασμένες από νήματα γκρι και πράσινων αποχρώσεων.
  25,00  Quickview

  Βραχιόλι με δεμένα νήματα χάντρα κουμπί αιματίτη σε γκρι & πράσινο

  Ανδρικό βραχιόλι με χάντρα αιματίτη σε σχήμα κουμπιού, πλαισιωμένο από χάντρες αιματίτη 3mm περασμένες σε νήματα γκρι και πράσινων αποχρώσεων. Σχεδιασμένο για τη συλλογή Ταξίδι στο κέντρο της γης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  25,00 
  25,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι με χάντρα αιματίτη σε σχήμα κουμπιού, πλαισιωμένο από χάντρες αιματίτη 4mm περασμένες σε νήματα γκρι και μπλε αποχρώσεων.
  Ανδρικό βραχιόλι με χάντρα αιματίτη σε σχήμα κουμπιού, πλαισιωμένο από χάντρες αιματίτη 4mm περασμένες από νήματα γκρι και μπλε αποχρώσεων.
  25,00  Quickview

  Βραχιόλι με δεμένα νήματα χάντρα κουμπί αιματίτη σε σκούρο γκρι & μπλε

  Ανδρικό βραχιόλι με χάντρα αιματίτη σε σχήμα κουμπιού, πλαισιωμένο από χάντρες αιματίτη 4mm περασμένες σε νήματα γκρι και μπλε αποχρώσεων. Σχεδιασμένο για τη συλλογή Ταξίδι στο κέντρο της γης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.  
  25,00 
  25,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι με χάντρα αιματίτη σε σχήμα κουμπιού, πλαισιωμένο από χάντρες αιματίτη 4mm σε νήματα με αποχρώσεις ώχρας και τουρκουάζ.
  Ανδρικό βραχιόλι με χάντρα αιματίτη σε σχήμα κουμπιού, πλαισιωμένο από χάντρες αιματίτη 4mm σε νήματα σε αποχρώσεις ώχρας και τουρκουάζ.
  25,00  Quickview

  Βραχιόλι με νήματα σε ώχρα και τουρκουάζ και χάντρα κουμπί αιματίτη

  Ανδρικό βραχιόλι με χάντρα αιματίτη σε σχήμα κουμπιού, πλαισιωμένο από χάντρες αιματίτη 4mm σε νήματα με αποχρώσεις ώχρας και τουρκουάζ. Σχεδιασμένο για τη συλλογή Ταξίδι στο κέντρο της γης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.  
  25,00 
  25,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι με χάντρες 4mm αιματίτη, ίασπις, τουρκουάζ και μάτι της τίγρης περασμένες σε νήμα κάμελ απόχρωσης.
  Ανδρικό βραχιόλι με χάντρες 4mm αιματίτη, ίασπις, τουρκουάζ και μάτι της τίγρης περασμένες από νήμα κάμελ απόχρωσης.
  25,00  Quickview

  Βραχιόλι με νήματα και χάντρες 4mm από ημιπολύτιμους λίθους

  Ανδρικό βραχιόλι με χάντρες 4mm αιματίτη, ίασπις, τουρκουάζ και μάτι της τίγρης περασμένες σε νήμα κάμελ απόχρωσης. Σχεδιασμένο για τη συλλογή Ταξίδι στο κέντρο της γης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  25,00 
  25,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι με χάντρες 3mm αιματίτη σε παραλληλόγραμμο σχήμα περασμένες σε νήματα με γήινες αποχρώσεις.
  Ανδρικό βραχιόλι με χάντρες 3mm αιματίτη σε παραλληλόγραμμο σχήμα περασμένες σε νήματα σε γήινες αποχρώσεις.
  25,00  Quickview

  Βραχιόλι με νήματα σε γήινες αποχρώσεις και περαστές χάντρες αιματίτη

  Ανδρικό βραχιόλι με χάντρες 3mm αιματίτη σε παραλληλόγραμμο σχήμα περασμένες σε νήματα με γήινες αποχρώσεις. Σχεδιασμένο για τη συλλογή Ταξίδι στο κέντρο της γης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  25,00 
  25,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι με χάντρες αιματίτη 3mm με παραλληλόγραμμο σχήμα και τουρκουάζ 4mm περασμένες σε νήματα διάφορων αποχρώσεων.
  Ανδρικό βραχιόλι με χάντρες αιματίτη 3mm σε παραλληλόγραμμο σχήμα και τουρκουάζ 4mm περασμένες σε νήματα διάφορων αποχρώσεων.
  25,00  Quickview

  Βραχιόλι με νήμα σε διάφορα χρώματα και χάντρες αιματίτη και τουρκουάζ

  Ανδρικό βραχιόλι με χάντρες αιματίτη 3mm με παραλληλόγραμμο σχήμα και τουρκουάζ 4mm περασμένες σε νήματα διάφορων αποχρώσεων. Σχεδιασμένο για τη συλλογή Ταξίδι στο κέντρο της γης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  25,00 
  25,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι με χάντρες αιματίτη 4mm με παραλληλόγραμμο σχήμα περασμένες σε νήματα διάφορων χρωμάτων.
  Ανδρικό βραχιόλι με χάντρες αιματίτη 4mm με παραλληλόγραμμο σχήμα περασμένες από νήματα διάφορων χρωμάτων.
  25,00  Quickview

  Βραχιόλι με δεμένα νήματα και περαστές χάντρες 4mm αιματίτη

  Ανδρικό βραχιόλι με χάντρες αιματίτη 4mm με παραλληλόγραμμο σχήμα περασμένες σε νήματα διάφορων χρωμάτων. Σχεδιασμένο για τη συλλογή Ταξίδι στο κέντρο της γης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  25,00 
  25,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι με πολλές σειρές σε διάφορες αποχρώσεις και πλέξεις με χάντρες αιματίτη 4mm.
  Ανδρικό βραχιόλι με πολλές σειρές με διάφορες αποχρώσεις και πλέξεις με χάντρες αιματίτη 4mm.
  60,00  Quickview

  Βραχιόλι πολύσειρο σε διάφορες αποχρώσεις και πλέξεις με αιματίτη

  Ανδρικό βραχιόλι macrame με πολλές σειρές σε διάφορες αποχρώσεις και πλέξεις με χάντρες αιματίτη 4mm. Σχεδιασμένο για τη συλλογή Ταξίδι στο κέντρο της γης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  60,00 
  60,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι με πολλές σειρές σε διάφορες αποχρώσεις και πλέξεις με χάντρες αιματίτη 4mm σε χρυσαφί απόχρωση.
  Ανδρικό βραχιόλι με πολλές σειρές σε διάφορες αποχρώσεις και πλέξεις με χάντρες αιματίτη 4mm με χρυσαφί απόχρωση.
  60,00  Quickview

  Βραχιόλι πολύσειρο σε διάφορα χρώματα και πλέξεις με χρυσαφί χάντρες

  Ανδρικό βραχιόλι macrame με πολλές σειρές σε διάφορες αποχρώσεις και πλέξεις με χάντρες αιματίτη 4mm σε χρυσαφί απόχρωση. Σχεδιασμένο για τη συλλογή Ταξίδι στο κέντρο της γης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  60,00 
  60,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι κατασκευασμένο με την τεχνική macrame με μαύρη κηροκλωστη. Στο κέντρο του βρίσκεται πλεγμένος σταυρός.
  Ανδρικό βραχιόλι κατασκευασμένο με την τεχνική macrame με καφέ κηροκλωστη. Στο κέντρο του βρίσκεται πλεγμένος σταυρός.
  30,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame με σταυρό

  Ανδρικό βραχιόλι κατασκευασμένο με την τεχνική macrame. Στο κέντρο του βρίσκεται πλεγμένος σταυρός. Σχεδιασμένο για τη συλλογή αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης. Διαθέσιμο σε μαύρη, καφέ, κόκκινη ή μοβ απόχρωση. Προσαρμόζεται με ευκολία σε κάθε μέγεθος καρπού. Διαθέτει ασημένιο στοιχείο με το λογότυπο της Miss Mad.
  30,00 
  30,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame σε μοτίβο με θέμα το μάτι. Κατασκευασμένο με μπεζ και μαύρη κηροκλωστή και ασημένιο στοιχείο.
  Ανδρικό βραχιόλι macrame σε μοτίβο με θέμα το μάτι. Κατασκευασμένο σε μπεζ και μαύρη κηροκλωστή και ασημένιο στοιχείο.
  30,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame μάτι με ασημένιο στοιχείο

  Ανδρικό βραχιόλι macrame σε μοτίβο με θέμα το μάτι. Κατασκευασμένο με μπεζ και μαύρη κηροκλωστή και ασημένιο στοιχείο. Πλεγμένο για τη συλλογή αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης. Προσαρμόζεται με ευκολία σε κάθε μέγεθος καρπού. Διαθέτει ασημένιο στοιχείο με το λογότυπο της Miss Mad.  
  30,00 
  30,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame 8mm με σκούρες γκρι και χακί ρίγες.
  Ανδρικό βραχιόλι macrame 8mm με σκούρες γκρι και χακί ρίγες. Πλεγμένο με κηροκλωστή.
  25,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame 8mm με σκούρες γκρι και χακί ρίγες

  Ανδρικό βραχιόλι macrame 8mm με σκούρες γκρι και χακί ρίγες. Πλεγμένο με κηροκλωστή για τη συλλογή αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  25,00 
  25,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame 10mm με ρίγες σε διάφορα χρώματα.
  Ανδρικό βραχιόλι macrame 10mm με ρίγες σε διάφορα χρώματα. Πλεγμένο με κηροκλωστή.
  25,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame 10mm με ρίγες πολύχρωμο

  Ανδρικό βραχιόλι macrame 10mm με ρίγες σε διάφορα χρώματα. Πλεγμένο με κηροκλωστή για τη συλλογή αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  25,00 
  25,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame 10mm σε γήινα χρώματα.
  Ανδρικό βραχιόλι macrame 10mm σε γήινα χρώματα. Πλεγμένο με κηροκλωστή.
  35,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame 10mm σε γήινες αποχρώσεις

  Ανδρικό βραχιόλι macrame 10mm σε γήινα χρώματα. Πλεγμένο με κηροκλωστή για τη συλλογή αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Ιδανικά φτιαγμένο για καρπό με περίμετρο 18-19cm.
  35,00 
  35,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame σε πλέξη τύπου dna.
  Ανδρικό βραχιόλι macrame σε πλέξη τύπου dna. Πλεγμένο με πορτοκαλί και μπεζ κηροκλωστή.
  35,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame δίχρωμο σε πλέξη dna

  Ανδρικό βραχιόλι macrame σε πλέξη τύπου dna. Πλεγμένο με πορτοκαλί και μπεζ κηροκλωστή για τη συλλογή αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Ιδανικά φτιαγμένο για καρπό με περίμετρο 18-19cm.
  35,00 
  35,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame σε πλέξη τύπου dna. Πλεγμένο με κηροκλωστή σε διάφορα χρώματα.
  Ανδρικό βραχιόλι macrame σε πλέξη τύπου dna. Πλεγμένο με κηροκλωστή με διάφορα χρώματα.
  35,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame πολύχρωμο με πλέξη dna

  Ανδρικό βραχιόλι macrame σε πλέξη τύπου dna. Πλεγμένο με κηροκλωστή σε διάφορα χρώματα. Σχεδιασμένο για τη συλλογή αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Ιδανικά φτιαγμένο για καρπό με περίμετρο 18-19cm.
  35,00 
  35,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame με πλέξη τύπου dna. Πλεγμένο σε κηροκλωστή σε διάφορες αποχρώσεις.
  Ανδρικό βραχιόλι macrame με πλέξη τύπου dna. Πλεγμένο σε κηροκλωστή με διάφορες αποχρώσεις.
  35,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame πολύχρωμο σε πλέξη dna

  Ανδρικό βραχιόλι macrame με πλέξη τύπου dna. Πλεγμένο σε κηροκλωστή με διάφορα χρώματα για τη συλλογή αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Ιδανικά φτιαγμένο για καρπό με περίμετρο 19-20cm.  
  35,00 
  35,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame δύο σειρών με πλέξη και ελεύθερα νήματα διαφόρων χρωμάτων στα οποία βρίσκονται περασμένες χάντρες αιματίτη. Πλεγμένο με κηροκλωστή.
  Ανδρικό βραχιόλι macrame δύο σειρών με πλέξη και ελεύθερα νήματα διαφόρων χρωμάτων στα οποία βρίσκονται περασμένες χάντρες αιματίτη. Πλεγμένο σε κηροκλωστή.
  35,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame διπλο με πλέξη και ελεύθερα νήματα

  Ανδρικό βραχιόλι macrame δύο σειρών με πλέξη και ελεύθερα νήματα διαφόρων χρωμάτων στα οποία βρίσκονται περασμένες χάντρες αιματίτη. Πλεγμένο με κηροκλωστή. Σχεδιασμένο για τη συλλογή αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Ιδανικά φτιαγμένο για καρπό με περίμετρο 17-18cm.  
  35,00 
  35,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame με τετράγωνη πλέξη. Πλεγμένο με κηροκλωστή σε νήματα διαφόρων χρωμάτων.
  Ανδρικό βραχιόλι macrame με τετράγωνη πλέξη. Πλεγμένο σε κηροκλωστή με νήματα διαφόρων χρωμάτων.
  35,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame πολύχρωμο

  Ανδρικό βραχιόλι macrame με τετράγωνη πλέξη. Πλεγμένο με κηροκλωστή σε νήματα διαφόρων χρωμάτων. Σχεδιασμένο για τη συλλογή αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.  
  35,00 
  35,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame 10mm με τετράγωνη πλέξη. Πλεγμένο με κηροκλωστή σε μαύρο νήμα.
  Ανδρικό βραχιόλι macrame 10mm με τετράγωνη πλέξη. Πλεγμένο σε κηροκλωστή με μαύρο νήμα.
  35,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame 10mm σε μαύρο χρώμα με τετράγωνη πλέξη

  Ανδρικό βραχιόλι macrame 10mm με τετράγωνη πλέξη. Πλεγμένο με κηροκλωστή σε μαύρο νήμα. Σχεδιασμένο για τη συλλογή αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  35,00 
  35,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame 5mm με τετράγωνη πλέξη. Πλεγμένο με κηροκλωστή σε νήματα μπλε, μαύρης και γκρι απόχρωσης.
  Ανδρικό βραχιόλι macrame 5mm με τετράγωνη πλέξη. Πλεγμένο με κηροκλωστή σε νήματα μπλε, μαύρης και γκρι αποχρώσεις.
  30,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame 5mm σε τριχρωμία μπλε-μαύρο-γκρι

  Ανδρικό βραχιόλι macrame 5mm με τετράγωνη πλέξη. Πλεγμένο με κηροκλωστή σε νήματα μπλε, μαύρης και γκρι απόχρωσης. Σχεδιασμένο για τη συλλογή αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.  
  30,00 
  30,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame 5mm με πλέξη τύπου dna. Πλεγμένο σε κηροκλωστή με μαύρο χρώμα.
  Ανδρικό βραχιόλι macrame 5mm με πλέξη τύπου dna. Πλεγμένο με κηροκλωστή σε μαύρο χρώμα.
  20,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame 5mm σε μαύρο χρώμα με dna πλέξη

  Ανδρικό βραχιόλι macrame 5mm με πλέξη τύπου dna. Πλεγμένο σε κηροκλωστή με μαύρο χρώμα. Σχεδιασμένο για τη συλλογή αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  20,00 
  20,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame 5mm με πλάγια πλέξη. Πλεγμένο με κηροκλωστή σε μαύρο νήμα.
  Ανδρικό βραχιόλι macrame 5mm με πλάγια πλέξη. Πλεγμένο σε κηροκλωστή με μαύρο νήμα.
  20,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame 5mm σε μαύρο χρώμα με πλάγια πλέξη

  Ανδρικό βραχιόλι macrame 5mm με πλάγια πλέξη. Πλεγμένο με κηροκλωστή σε μαύρο νήμα. Σχεδιασμένο για τη συλλογή αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  20,00 
  20,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame 5mm με συνδυασμό πλέξεων. Πλεγμένο σε νήμα μπλε αποχρώσεων.
  Ανδρικό βραχιόλι macrame 5mm με συνδυασμό πλέξεων. Πλεγμένο με νήμα μπλε αποχρώσεων.
  20,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame 5mm με συνδυασμό πλέξεων σε μπλε αποχρώσεις

  Ανδρικό βραχιόλι macrame 5mm με συνδυασμό πλέξεων. Πλεγμένο σε νήμα μπλε αποχρώσεων. Σχεδιασμένο για τη συλλογή αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  20,00 
  20,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame 5mm με συνδυασμό πλέξεων σε μαύρο νήμα και κόκκινη λεπτομέρεια.
  Ανδρικό βραχιόλι macrame 5mm με συνδυασμό πλέξεων με μαύρο νήμα και κόκκινη λεπτομέρεια.
  20,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame 5mm με συνδυασμό πλέξεων με βάση μαύρο

  Ανδρικό βραχιόλι macrame 5mm με συνδυασμό πλέξεων σε μαύρο νήμα και κόκκινη λεπτομέρεια. Σχεδιασμένο για τη συλλογή αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.  
  20,00 
  20,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame 5mm με συνδυασμό πλέξεων Πλεγμένο σε νήματα με μαύρη, γκρι και κόκκινη απόχρωση.
  Ανδρικό βραχιόλι macrame 5mm με συνδυασμό πλέξεων Πλεγμένο με νήματα σε μαύρη, γκρι και κόκκινη απόχρωση.
  20,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame με συνδυασμό πλέξεων σε μαύρο και κόκκινο νήμα

  Ανδρικό βραχιόλι macrame 5mm με συνδυασμό πλέξεων Πλεγμένο σε νήματα με μαύρη, γκρι και κόκκινη απόχρωση. Σχεδιασμένο για τη συλλογή αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  20,00 
  20,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame 5mm με συνδυασμό πλέξεων. Πλεγμένο σε μπλε και γκρι νήματα με κόκκινη λεπτομέρεια.
  Ανδρικό βραχιόλι macrame 5mm με συνδυασμό πλέξεων. Πλεγμένο με μπλε και γκρι νήματα και κόκκινη λεπτομέρεια.
  20,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame 5mm με συνδυασμό πλέξεων με βάση μπλε

  Ανδρικό βραχιόλι macrame 5mm με συνδυασμό πλέξεων. Πλεγμένο σε μπλε και γκρι νήματα με κόκκινη λεπτομέρεια. Σχεδιασμένο για τη συλλογή αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  20,00 
  20,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame 5mm με συνδυασμό πλέξεων. Πλεγμένο σε γκρι και χακί νήματα.
  Ανδρικό βραχιόλι macrame 5mm με συνδυασμό πλέξεων. Πλεγμένο με γκρι και χακί νήματα.
  20,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame 5mm με συνδυασμό πλέξεων με βάση σκούρο γκρι

  Ανδρικό βραχιόλι macrame 5mm με συνδυασμό πλέξεων. Πλεγμένο σε γκρι και χακί νήματα. Σχεδιασμένο για τη συλλογή αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  20,00 
  20,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame 5mm με συνδυασμό πλέξεων σε νήματα με καφέ, μπλε και κόκκινες αποχρώσεις.
  Ανδρικό βραχιόλι macrame 5mm με συνδυασμό πλέξεων με νήματα σε καφέ, μπλε και κόκκινες αποχρώσεις.
  20,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame 5mm με συνδυασμό πλέξεων με βάση ανοιχτό καφέ

  Ανδρικό βραχιόλι macrame 5mm με συνδυασμό πλέξεων σε νήματα με καφέ, μπλε και κόκκινες αποχρώσεις. Πλεγμένο για τη συλλογή αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  20,00 
  20,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame 5mm με συνδυασμό πλέξεων. Πλεγμένο σε νήματα με καφέ αποχρώσεις.
  Ανδρικό βραχιόλι macrame 5mm με συνδυασμό πλέξεων. Πλεγμένο με νήματα σε καφέ αποχρώσεις.
  20,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame 5mm με συνδυασμό πλέξεων με βάση ένα ζεστό καφέ

  Ανδρικό βραχιόλι macrame 5mm με συνδυασμό πλέξεων. Πλεγμένο σε νήματα με καφέ αποχρώσεις. Σχεδιασμένο για τη συλλογή αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.  
  20,00 
  20,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame 5mm με συνδυασμό πλέξεων. Πλεγμένο σε νήματα με πράσινες και λαδί αποχρώσεις.
  Συσκευασία πολυτελείας Miss Mad Jewellery
  20,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame 5mm με συνδυασμό πλέξεων με βάση λαδί

  Ανδρικό βραχιόλι macrame 5mm με συνδυασμό πλέξεων. Πλεγμένο σε νήματα με πράσινες και λαδί αποχρώσεις. Σχεδιασμένο για τη συλλογή αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  20,00 
  20,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame 5mm με συνδυασμό πλέξεων σε νήματα με πορτοκαλί και γκρι αποχρώσεις.
  Ανδρικό βραχιόλι macrame 5mm με συνδυασμό πλέξεων με νήματα σε πορτοκαλί και γκρι αποχρώσεις.
  20,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame 5mm με συνδυασμό πλέξεων με βάση το πορτοκαλί

  Ανδρικό βραχιόλι macrame 5mm με συνδυασμό πλέξεων σε νήματα με πορτοκαλί και γκρι αποχρώσεις. Πλεγμένο για τη συλλογή αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  20,00 
  20,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame 25mm σε μοτίβο με πλάγιες ρίγες σε γκρι και ροζ αποχρώσεις.
  Ανδρικό βραχιόλι macrame 25mm σε μοτίβο με πλάγιες ρίγες σε γκρι και ροζ αποχρώσεις. Πλεγμένο με νήματα κηροκλωστής.
  50,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame 25mm με ρίγες γκρι-ροζ

  Ανδρικό βραχιόλι macrame 25mm σε μοτίβο με πλάγιες ρίγες σε γκρι και ροζ αποχρώσεις. Πλεγμένο με νήματα κηροκλωστής για τη συλλογή αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Miss Mad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευασμένο ιδανικά για καρπό με περίμετρο 17-18cm.
  50,00 
  50,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame 25mm σε μοτίβο με πλάγιες ρίγες σε μαύρες και κόκκινες αποχρώσεις.
  Ανδρικό βραχιόλι macrame 25mm σε μοτίβο με πλάγιες ρίγες σε μαύρες και κόκκινες αποχρώσεις. Πλεγμένο με νήματα κηροκλωστής.
  50,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame 25mm με ρίγες μαύρο – κόκκινο

  Ανδρικό βραχιόλι macrame 25mm σε μοτίβο με πλάγιες ρίγες σε μαύρες και κόκκινες αποχρώσεις. Πλεγμένο με νήματα κηροκλωστής για τη συλλογή αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Μiss Μad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευασμένο ιδανικά για καρπό με περίμετρο 16-17cm.
  50,00 
  50,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame 25mm σε μοτίβο με πλάγιες ρίγες σε εκρού, κόκκινες και καφέ αποχρώσεις.
  Ανδρικό βραχιόλι macrame 25mm σε μοτίβο με πλάγιες ρίγες σε εκρού, κόκκινες και καφέ αποχρώσεις. Πλεγμένο με νήματα κηροκλωστής.
  50,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame 25mm με ρίγες εκρού-καφέ-κόκκινο

  Ανδρικό βραχιόλι macrame 25mm σε μοτίβο με πλάγιες ρίγες σε εκρού, κόκκινες και καφέ αποχρώσεις. Πλεγμένο με νήματα κηροκλωστής για τη συλλογή αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Μiss Μad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευασμένο ιδανικά για καρπό με περίμετρο 17-18cm.
  50,00 
  50,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame 25mm σε μοτίβο με πλάγιες ρίγες σε γκρι και καφέ αποχρώσεις.
  Ανδρικό βραχιόλι macrame 25mm σε μοτίβο με πλάγιες ρίγες σε γκρι και καφέ αποχρώσεις. Πλεγμένο με νήματα κηροκλωστής.
  50,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame 25mm με ρίγες γκρι-καφέ

  Ανδρικό βραχιόλι macrame 25mm σε μοτίβο με πλάγιες ρίγες σε γκρι και καφέ αποχρώσεις. Πλεγμένο με νήματα κηροκλωστής για τη συλλογή αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Μiss Μad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευασμένο ιδανικά για καρπό με περίμετρο 18-19cm.
  50,00 
  50,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame 25mm με ρίγες σε γκρι, χακί και λαδί αποχρώσεις.
  Ανδρικό βραχιόλι macrame 25mm σε ρίγες με γκρι, χακί και λαδί αποχρώσεις.
  50,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame 25mm σε αποχρώσεις γκρι-χακί-λαδί

  Ανδρικό βραχιόλι macrame 25mm με ρίγες σε γκρι, χακί και λαδί αποχρώσεις. Πλεγμένο για τη συλλογή αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Μiss Μad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευασμένο ιδανικά για καρπό με περίμετρο 16-17cm.
  50,00 
  50,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame 25mm με ρίγες σε μπλε και πράσινες αποχρώσεις.
  Ανδρικό βραχιόλι macrame 25mm σε ρίγες με μπλε και πράσινες αποχρώσεις.
  50,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame 25mm με ρίγες μπλε-πράσινες

  Ανδρικό βραχιόλι macrame 25mm με ρίγες σε μπλε και πράσινες αποχρώσεις. Πλεγμένο για τη συλλογή αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Μiss Μad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευασμένο ιδανικά για καρπό με περίμετρο 16-17cm.
  50,00 
  50,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame 25mm με μοτίβο πλάγιες ρίγες σε γκρι, τουρκουάζ και πράσινες αποχρώσεις. Πλεγμένο με νήματα κηροκλωστής.
  Ανδρικό βραχιόλι macrame 25mm σε μοτίβο πλάγιες ρίγες με γκρι, τουρκουάζ και πράσινες αποχρώσεις.
  50,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame 25mm με ρίγες γκρι-τουρκουάζ-πράσινο

  Ανδρικό βραχιόλι macrame 25mm με μοτίβο πλάγιες ρίγες σε γκρι, τουρκουάζ και πράσινες αποχρώσεις. Πλεγμένο με νήματα κηροκλωστής για τη συλλογή αναζητώντας το μίτο της Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Μiss Μad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευασμένο ιδανικά για καρπό με περίμετρο 17-18cm.
  50,00 
  50,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame 25mm σε μοτίβο με πλάγιες ρίγες σε γκρι, μπλε και καφέ αποχρώσεις.
  Ανδρικό βραχιόλι macrame 25mm σε μοτίβο σε πλάγιες ρίγες με γκρι, μπλε και καφέ αποχρώσεις. Πλεγμένο σε νήματα κηροκλωστής.
  50,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame 25mm με ρίγες γκρι-μπλε-καφέ

  Ανδρικό βραχιόλι macrame 25mm σε μοτίβο με πλάγιες ρίγες σε γκρι, μπλε και καφέ αποχρώσεις. Πλεγμένο με νήματα κηροκλωστής για τη συλλογή αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Μiss Μad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευασμένο ιδανικά για καρπό με περίμετρο 18-19cm.
  50,00 
  50,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame 25mm σε μοτίβο με πλάγιες ρίγες σε μπεζ, πράσινες και γαλάζιες αποχρώσεις.
  Ανδρικό βραχιόλι macrame 25mm σε μοτίβο με πλάγιες ρίγες σε μπεζ, πράσινες και γαλάζιες αποχρώσεις. Πλεγμένο με νήματα κηροκλωστής.
  50,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame 25mm με ρίγες μπεζ-πράσινο-γαλάζιο

  Ανδρικό βραχιόλι macrame 25mm σε μοτίβο με πλάγιες ρίγες σε μπεζ, πράσινες και γαλάζιες αποχρώσεις. Πλεγμένο με νήματα κηροκλωστής για τη συλλογή αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Μiss Μad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευασμένο ιδανικά για καρπό με περίμετρο 18-19cm.
  50,00 
  50,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame 25mm σε μοτίβο με πλάγιες ρίγες σε γκρι, ροζ και πράσινες αποχρώσεις. Πλεγμένο με νήματα κηροκλωστής.
  Ανδρικό βραχιόλι macrame 25mm σε μοτίβο σε πλάγιες ρίγες με γκρι, ροζ και πράσινες αποχρώσεις.
  50,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame 25mm με ρίγες γκρι-ροζ-πράσινο

  Ανδρικό βραχιόλι macrame 25mm σε μοτίβο με πλάγιες ρίγες σε γκρι, ροζ και πράσινες αποχρώσεις. Πλεγμένο με νήματα κηροκλωστής για τη συλλογή αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Μiss Μad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευασμένο ιδανικά για καρπό με περίμετρο 17-18cm.
  50,00 
  50,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame 25mm σε μοτίβο με πλάγιες ρίγες σε μπεζ, καφέ και γαλάζιες αποχρώσεις. Πλεγμένο με νήματα κηροκλωστής.
  Ανδρικό βραχιόλι macrame 25mm σε μοτίβο με πλάγιες ρίγες σε μπεζ, καφέ και γαλάζιες αποχρώσεις.
  50,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame 25mm με ρίγες μπεζ-καφέ-γαλάζιο

  Ανδρικό βραχιόλι macrame 25mm σε μοτίβο με πλάγιες ρίγες σε μπεζ, καφέ και γαλάζιες αποχρώσεις. Πλεγμένο με νήματα κηροκλωστής για τη συλλογή αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Μiss Μad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευασμένο ιδανικά για καρπό με περίμετρο 17-18cm.
  50,00 
  50,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame 30mm κατασκευασμένο σε γεωμετρικό μοτίβο με πλάγιες ρίγες.  Μπεζ ίχνη σχεδιασμένα πάνω σε νήμα με μαύρη βάση διασταυρώνονται συνθέτοντας ρόμβους. Πλεγμένο με νήματα κηροκλωστής.
  Ανδρικό βραχιόλι macrame 30mm κατασκευασμένο σε γεωμετρικό μοτίβο με πλάγιες ρίγες.  Μπεζ ίχνη σχεδιασμένα πάνω σε νήμα με μαύρη βάση διασταυρώνονται συνθέτοντας ρόμβους.
  50,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame 30mm με γεωμετρικό μοτίβο σε διχρωμία μαύρο – μπεζ

  Ανδρικό βραχιόλι macrame 30mm κατασκευασμένο σε γεωμετρικό μοτίβο με πλάγιες ρίγες.  Μπεζ ίχνη σχεδιασμένα πάνω σε νήμα με μαύρη βάση διασταυρώνονται συνθέτοντας ρόμβους. Πλεγμένο με νήματα κηροκλωστής για τη συλλογή αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Μiss Μad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  50,00 
  50,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame 30mm κατασκευασμένο σε γεωμετρικό μοτίβο με πλάγιες ρίγες.  Ίχνη σε κόκκινες, εκρού και καφέ αποχρώσεις, τοποθετημένα σε αταξία πάνω σε νήμα με μαύρη βάση διασταυρώνονται συνθέτοντας διάφορα σχήματα. Πλεγμένο με νήματα κηροκλωστής.
  Ανδρικό βραχιόλι macrame 30mm κατασκευασμένο σε γεωμετρικό μοτίβο με πλάγιες ρίγες.  Ίχνη σε κόκκινες, εκρού και καφέ αποχρώσεις, τοποθετημένα σε αταξία πάνω σε νήμα με μαύρη βάση διασταυρώνονται συνθέτοντας διάφορα σχήματα.
  50,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame 30mm με μοτίβο σε μαύρο-κόκκινο-εκρού-καφέ

  Ανδρικό βραχιόλι macrame 30mm κατασκευασμένο σε γεωμετρικό μοτίβο με πλάγιες ρίγες.  Ίχνη σε κόκκινες, εκρού και καφέ αποχρώσεις, τοποθετημένα σε αταξία πάνω σε νήμα με μαύρη βάση διασταυρώνονται συνθέτοντας διάφορα σχήματα. Πλεγμένο με νήματα κηροκλωστής για τη συλλογή αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Μiss Μad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  50,00 
  50,00  Quickview
 • Ανδρικό βραχιόλι macrame 30mm κατασκευασμένο σε γεωμετρικό μοτίβο με πλάγιες ρίγες.  Κόκκινα ίχνη σχεδιασμένα πάνω σε νήμα με μπλε βάση διασταυρώνονται συνθέτοντας ρόμβους. Πλεγμένο με νήματα κηροκλωστής.
  Ανδρικό βραχιόλι macrame 30mm κατασκευασμένο σε γεωμετρικό μοτίβο με πλάγιες ρίγες.  Κόκκινα ίχνη σχεδιασμένα πάνω σε νήμα με μπλε βάση διασταυρώνονται συνθέτοντας ρόμβους.
  50,00  Quickview

  Βραχιόλι macrame 30mm με γεωμετρικό μοτίβο σε διχρωμία μπλε-κόκκινο

  Ανδρικό βραχιόλι macrame 30mm κατασκευασμένο σε γεωμετρικό μοτίβο με πλάγιες ρίγες.  Κόκκινα ίχνη σχεδιασμένα πάνω σε νήμα με μπλε βάση διασταυρώνονται συνθέτοντας ρόμβους. Πλεγμένο με νήματα κηροκλωστής για τη συλλογή αναζητώντας το μίτο της Αριάδνης. Διαθέτει κούμπωμα από ασήμι 925 με το λογότυπο της Μiss Μad που προσαρμόζεται σε θηλιά προς εξυπηρέτηση της ασφαλούς χρήσης και της αντοχής του στο χρόνο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο του καρπού σας.
  50,00 
  50,00